Hrvati: Biće pet do deset razlike za nas!

Hrvatske legende otpisale Srbiju! Mirza Džomba i Petar Metličić očekuju rutinsku pobedu Kauboja.

Ostali sportovi 13.04.2019 | 21:30
Hrvati: Biće pet do deset razlike za nas!
Remi koji je Hrvatska izborila protiv Srbije u Beogradu je bila jedna od najgorih partija Kauboja poslednjih godina i nema šanse da se ponovi u Zadru, tvrde u glas rukometne legende iz komšiluka. Posle 25:25 u Areni u 3. kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, drugi meč će se igrati u nedelju (20.30), a Srbiji bi i novi bod bio od ogromne vrednosti.

Međutim, ako je suditi po rečima Mirze Džombe i Petra Metličića, Orlovi nemaju čemu da se nadaju u Zadru.

„Mnogo smo bolja ekipa. To nismo pokazali na gostovanju, ali kod kuće sigurno hoćemo. Utakmice sa Srbijom su uvek posebne i u dvorani Krešimir Ćosić biće dobra atmosfera. Lako ćemo dobiti ovu utakmicu, pobedićemo između pet i deset razlike", rekao je Džomba za 24 sata.

Nekadašnji bek Petar Metličić bio je mnogo oštriji u komentarima igre reprezentacije Hrvatske i ne krije da je očekivao rutinsku pobedu u Beogradu.

„Blagi užas i jako negledljiva utakmicu. Mogu da razumem da, ako govorimo o bodovima, utakmica nije imala veliku važnost, ali me čudi što veliki broj naših igrača nije bio motivisaniji, jer se igralo u Beogradu pred 8.000 ljudi. Jako loša utakmica protiv skromne, ali borbene Srbije. Očekujem mnogo ozbiljniju i kvalitetniju utakmicu u Zadru. Uveren sam kako su svi naši igrači svesni da je igra u prvom meču bila loša i da mogu mnogo bolje. Očekujem lepršavu igru, kako bi publika uživala, a ne samo rutinsko odrađivanje posla i osvajanje bodova“, poručio je Metličić.

Posle tri kola Hrvatska je prva na tabeli sa pet bodova, druga je Švajcarska sa četiri, Srbija ima dva, a Belgija jedan bod.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Starsport

Komentari / 0

Ostavite komentar