Бивши српски репрезентативац угасио телефон и побјегао!

После 34 дана у Пољској. . . ! Не свиђа ми се град, не свиђа ми се тренер. . . ! Мало је рећи да му се није баш допало!

Фудбал 14.04.2019 | 16:45
Бивши српски репрезентативац угасио телефон и побјегао!
Не тако давно блистао је под командом Александра Јанковића у Белгији, тамошњи медији селили су га и у Андерлехт, али је Мехелен одбијао да га прода. Дебитовао је и за У21 репрезентацију Србије...

Три године касније живот није ни изблиза тако леп за Александа Бјелицу, који је данас централна тема у Пољској зато што му је пао мрак на очи после само 34 дана у Корони из Кјелцеа. Према наводима локалних медија, Бјелица је после гостовања код Краковије – изгубио је његов тим после гола примљеног у 93. минуту – умарширао у канцеларију председника Кшиштофа Зајаца и рекао да му је свега преко главе.

“Не осећам се добро овде. Не свиђа ми се лига, не свиђа ми се град, не свиђа ми се тренер. Ни тим није добар. Знам и да су од мене сви очекивали више, али ја не могу да одговорим изазовима и идем из Кјелцеа“, цитирају пољски медији Бјеличине речи на састанку са Зајацом, иако је јасно да нису могли да му присуствују, па можемо само да претпоставимо да су овакав рапорт добили од самог председника клуба.

Вероватно по истој мантри, пише се и да је Бјелица запретио Корони да ће, ако му се забрани одлазак, окончати фудбалску каријеру, иако му је тек 25 година. Потом је отишао, угасио телефон и оставио све у клубу да се чешу по глави и питају где је. Против Заглебја у прошлом колу није га било у протоколу, а кад су новинари питали тренера Ђина Летијерија шта се дешава, шеф струке им је рекао да он болестан и да га зато нема у тиму. Из клуба су касније изгледа протурали и приче да је момак из Врбаса доживео нервни слом, али се он јавио медијима из Белгије и рекао да то није тачно, већ да се једноставно ужасно лоше осећао у Пољској.

Можемо само да претпоставимо да говори истину, јер тек је 28. фебруара – последњег дана прелазног рока у Пољској – и потписао за Корону. Обећавали су му место стартера, па су први проблеми наводно настали кад је врло брзо по доласку у Кјелце схватио да нема загарантовано место на терену. После пораза од Краковије било је и наводно непријатних контаката са навијачима (не конкретно Бјелице, већ целог тима) и Александар је просто нестао. Одиграо је три утакмице за Корону, на те три је његов клуб примио чак 12 голова. Очигледно су му ти порази тешко пали.

Чека се још реакција Короне, јер Бјелица је потписао уговор до 2021. године. Како сазнају Пољаци тренутно је са породицом у Холандији, пошто поред српског има и пасош те земље.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар