ВБА одустао од Јокановића!

Нашао новог тренера! Преговори са српским стручњаком пропали.

Фудбал 14.04.2019 | 15:45
ВБА одустао од Јокановића!
Челници Вест Бромвич Албиона нису успели у намери да доведу Славишу Јокановића на упражњену тренерску клупу. Преговори две стране су трајали све до пре неколико дана, али до договора није дошло.

Услови које је поставио Јокановић били су претешки за челнике ВБА, који су се захвалили српском тренеру на издвојеном времену за њих и окренули су се другом решењу, пише Дејли Мејл.

Јокановић је био пик број 1 за Дроздове, али када је пропала прича с њим, ВБА се окренуо менаџеру Престона Алексу Нилу, са којим је све договорено и он ће преузети екипу, да проба с њом да се кроз бараж избори за Премијер лигу.

ВБА је после смене Дарена Мура дао шансу вршиоцу дужности Џејмсу Шану, који је чак у једном моменту, после три почетне победе, фигурирао и за тренера до краја сезоне. Међутим, уследила су два везана пораза и челници клуба су решили да, ипак, потраже новог менаџера.

Избор је пао на Алекса Нила, који је ионако био број два на листи жеља, а промоција би требало да уследи после суботе, након утакмице између ВБА и Престона у Чемпионшипу. Наводно ће Дроздови морати да плате и 650.000 фунти обештећења за искусног стратега који зна како се кроз бараж долази до Премијер лиге, јер је то успео са Норичем 2015. године.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар