VBA odustao od Jokanovića!

Našao novog trenera! Pregovori sa srpskim stručnjakom propali.

Fudbal 14.04.2019 | 15:45
VBA odustao od Jokanovića!
Čelnici Vest Bromvič Albiona nisu uspeli u nameri da dovedu Slavišu Jokanovića na upražnjenu trenersku klupu. Pregovori dve strane su trajali sve do pre nekoliko dana, ali do dogovora nije došlo.

Uslovi koje je postavio Jokanović bili su preteški za čelnike VBA, koji su se zahvalili srpskom treneru na izdvojenom vremenu za njih i okrenuli su se drugom rešenju, piše Dejli Mejl.

Jokanović je bio pik broj 1 za Drozdove, ali kada je propala priča s njim, VBA se okrenuo menadžeru Prestona Aleksu Nilu, sa kojim je sve dogovoreno i on će preuzeti ekipu, da proba s njom da se kroz baraž izbori za Premijer ligu.

VBA je posle smene Darena Mura dao šansu vršiocu dužnosti Džejmsu Šanu, koji je čak u jednom momentu, posle tri početne pobede, figurirao i za trenera do kraja sezone. Međutim, usledila su dva vezana poraza i čelnici kluba su rešili da, ipak, potraže novog menadžera.

Izbor je pao na Aleksa Nila, koji je ionako bio broj dva na listi želja, a promocija bi trebalo da usledi posle subote, nakon utakmice između VBA i Prestona u Čempionšipu. Navodno će Drozdovi morati da plate i 650.000 funti obeštećenja za iskusnog stratega koji zna kako se kroz baraž dolazi do Premijer lige, jer je to uspeo sa Noričem 2015. godine.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar