Аутомобил слетио у Миљацку

Више особа изгубило је живот када је путнички аутомобил слетио у Миљацку код тунела Булози изнад Дариве, на источном улазу у Сарајево, потврђено је из Професионалне ватрогасне бригаде Кантона Сарајево (ПВБ КС) чије екипе су на мјесту догађаја.

Босна и Херцеговина 12.04.2019 | 16:04
Аутомобил слетио у Миљацку
Како је раније пренио портал "Радиосарајево.ба", позивајући се на старјешину Ватрогасне јединице Пале Његоша Вукадина, најмање двије особе су смртно страдале у овој несрећи.

Са друге стране, сарајевски "Клиx.ба" јавља да су у несрећи погинуле три особе које су се налазиле у аутомобилу. Овај портал додаје да су пронађена два тијела, а да се за трећим трага. Наводно су два тијела уочена у води, а ријеч је о женским особама.

"Аваз" наводи да ссе ради о наставницама или учитељицама из сарајевске Основне школе "Ковачићи".

Да је ријеч о женским особама "Авазу" је потврдио Самир Џихић, директор Цивилне заштите КС

Велики број полицијских службеника ПУ Источно Сарајево, ватрогасних екипа и других спасилачких служби налази се на мјесту догађаја гдје претражују терен у потрази за трећом особом из аутомобила, додаје портал.

Потрагу знатно отежава неприступачан терен и набујала ријека, те спасилачке службе не могу да дођу до аутомобила који је слетио у Миљацку.

(Агенције) 

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Сарајево

12.04.2019 14:23

Трагедије,три уцитељуце после својој колегици на сахрану на Пале,и трагедије и оне настрадасе...недај Бозе никоме...залосно и страсно....

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Свакакве Будаластине,

12.04.2019 14:50

Нађе се лова, само за заститне ограде не нађе на много опасним дионицама! посебно уздуз ријека.

Name

Лија

13.04.2019 09:31

Није ово прва трагедија на истом мјесту. До прије један мјесец, ревносни путари из ''Романијапутева'' су са мјеста уклонили двије велике земљане баријере, које су поставтављене да би спријечиле овакве трагедије. Зашто је то учињено само зна руководство те фирме. Ако већ, послије неколико слијетања и страдања нису били у стању поставити заштитну ограду-банкину, коме је пало на памет да уклања земљану баријеру, која би, да је остала на мјесту гдје је постављена, спасила четири живота.

Name

Ја

12.04.2019 14:40

Туга шта друго рећи...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Узас

12.04.2019 15:43

Уопсте нема застите.

Name

Патриот

12.04.2019 15:32

Који је ово пут по реду...да на истом овом мјесту ауто слети у Миљацку... невероватно ! Шта чекају надлежни, дали ће неко одговарати ? Брука и срамота, ово само може код нас у држави у којој нико ни за шта на одговара, жалосно...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Славица

12.04.2019 17:43

Залосно, да не мозе бити залосније! Туга!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мико

14.04.2019 09:09

Одговорни су из Путева РС

ОДГОВОРИТЕ