Automobil sletio u Miljacku

Više osoba izgubilo je život kada je putnički automobil sletio u Miljacku kod tunela Bulozi iznad Darive, na istočnom ulazu u Sarajevo, potvrđeno je iz Profesionalne vatrogasne brigade Kantona Sarajevo (PVB KS) čije ekipe su na mjestu događaja.

Bosna i Hercegovina 12.04.2019 | 16:04
Automobil sletio u Miljacku
Kako je ranije prenio portal "Radiosarajevo.ba", pozivajući se na starješinu Vatrogasne jedinice Pale Njegoša Vukadina, najmanje dvije osobe su smrtno stradale u ovoj nesreći.

Sa druge strane, sarajevski "Klix.ba" javlja da su u nesreći poginule tri osobe koje su se nalazile u automobilu. Ovaj portal dodaje da su pronađena dva tijela, a da se za trećim traga. Navodno su dva tijela uočena u vodi, a riječ je o ženskim osobama.

"Avaz" navodi da sse radi o nastavnicama ili učiteljicama iz sarajevske Osnovne škole "Kovačići".

Da je riječ o ženskim osobama "Avazu" je potvrdio Samir Džihić, direktor Civilne zaštite KS

Veliki broj policijskih službenika PU Istočno Sarajevo, vatrogasnih ekipa i drugih spasilačkih službi nalazi se na mjestu događaja gdje pretražuju teren u potrazi za trećom osobom iz automobila, dodaje portal.

Potragu znatno otežava nepristupačan teren i nabujala rijeka, te spasilačke službe ne mogu da dođu do automobila koji je sletio u Miljacku.

(Agencije) 

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

Sarajevo

12.04.2019 14:23

Tragedije,tri uciteljuce posle svojoj kolegici na sahranu na Pale,i tragedije i one nastradase...nedaj Boze nikome...zalosno i strasno....

ODGOVORITE
Name

Za Svakakve Budalastine,

12.04.2019 14:50

Nađe se lova, samo za zastitne ograde ne nađe na mnogo opasnim dionicama! posebno uzduz rijeka.

Name

Лија

13.04.2019 09:31

Није ово прва трагедија на истом мјесту. До прије један мјесец, ревносни путари из ''Романијапутева'' су са мјеста уклонили двије велике земљане баријере, које су поставтављене да би спријечиле овакве трагедије. Зашто је то учињено само зна руководство те фирме. Ако већ, послије неколико слијетања и страдања нису били у стању поставити заштитну ограду-банкину, коме је пало на памет да уклања земљану баријеру, која би, да је остала на мјесту гдје је постављена, спасила четири живота.

Name

Ja

12.04.2019 14:40

Tuga šta drugo reći...

ODGOVORITE
Name

Uzas

12.04.2019 15:43

Uopste nema zastite.

Name

Patriot

12.04.2019 15:32

Koji je ovo put po redu...da na istom ovom mjestu auto sleti u Miljacku... neverovatno ! Šta čekaju nadležni, dali će neko odgovarati ? Bruka i sramota, ovo samo može kod nas u državi u kojoj niko ni za šta na odgovara, žalosno...

ODGOVORITE
Name

Slavica

12.04.2019 17:43

Zalosno, da ne moze biti zalosnije! Tuga!

ODGOVORITE
Name

Miko

14.04.2019 09:09

Odgovorni su iz Puteva RS

ODGOVORITE