Automobil sletio u Miljacku

Više osoba izgubilo je život kada je putnički automobil sletio u Miljacku kod tunela Bulozi iznad Darive, na istočnom ulazu u Sarajevo, potvrđeno je iz Profesionalne vatrogasne brigade Kantona Sarajevo (PVB KS) čije ekipe su na mjestu događaja.

  • Vijesti
  • Bosna i Hercegovina


Kako je ranije prenio portal "Radiosarajevo.ba", pozivajući se na starješinu Vatrogasne jedinice Pale Njegoša Vukadina, najmanje dvije osobe su smrtno stradale u ovoj nesreći.

Sa druge strane, sarajevski "Klix.ba" javlja da su u nesreći poginule tri osobe koje su se nalazile u automobilu. Ovaj portal dodaje da su pronađena dva tijela, a da se za trećim traga. Navodno su dva tijela uočena u vodi, a riječ je o ženskim osobama.

"Avaz" navodi da sse radi o nastavnicama ili učiteljicama iz sarajevske Osnovne škole "Kovačići".

Da je riječ o ženskim osobama "Avazu" je potvrdio Samir Džihić, direktor Civilne zaštite KS

Veliki broj policijskih službenika PU Istočno Sarajevo, vatrogasnih ekipa i drugih spasilačkih službi nalazi se na mjestu događaja gdje pretražuju teren u potrazi za trećom osobom iz automobila, dodaje portal.

Potragu znatno otežava nepristupačan teren i nabujala rijeka, te spasilačke službe ne mogu da dođu do automobila koji je sletio u Miljacku.

(Agencije) 

KOMENTARI9
POŠALJITE PORUKU

Sarajevo

12.04.2019 16:23

Tragedije,tri uciteljuce posle svojoj kolegici na sahranu na Pale,i tragedije i one nastradase...nedaj Boze nikome...zalosno i strasno....

Nađe se lova, samo za zastitne ograde ne nađe na mnogo opasnim dionicama! posebno uzduz rijeka.

Za Svakakve Budalastine,

12.04.2019 16:50

Није ово прва трагедија на истом мјесту. До прије један мјесец, ревносни путари из ''Романијапутева'' су са мјеста уклонили двије велике земљане баријере, које су поставтављене да би спријечиле овакве трагедије. Зашто је то учињено само зна руководство те фирме. Ако већ, послије неколико слијетања и страдања нису били у стању поставити заштитну ограду-банкину, коме је пало на памет да уклања земљану баријеру, која би, да је остала на мјесту гдје је постављена, спасила четири живота.

Лија

13.04.2019 11:31

Ja

12.04.2019 16:40

Tuga šta drugo reći...

Uopste nema zastite.

Uzas

12.04.2019 17:43

Patriot

12.04.2019 17:32

Koji je ovo put po redu...da na istom ovom mjestu auto sleti u Miljacku... neverovatno ! Šta čekaju nadležni, dali će neko odgovarati ? Bruka i sramota, ovo samo može kod nas u državi u kojoj niko ni za šta na odgovara, žalosno...

Slavica

12.04.2019 19:43

Zalosno, da ne moze biti zalosnije! Tuga!

Miko

14.04.2019 11:09

Odgovorni su iz Puteva RS

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.