Преписке: “Може попуст, брате...“

Драма око хапшења највећег макроа у региону Михаила Максимовића не јењава. У јавност су данас испливале поруке за које поједини медији тврде да су преписке које Максимовић размијењивао са својим клијентима уговарајући мјесто, вријеме и цијену сексуалних услуга које су пружале подвођене дјевојке.

Србија 11.04.2019 | 19:21
Преписке: “Може попуст, брате...“
Осуђивани макро Михаило Максимовић ухапшен је са својим братом Душаном Миленковићем на београдском аеродрому крајем марта и од тада се налази у притвору, а на саслушању обојица су се бранили ћутањем, преноси Блиц.

У међувремену, медији нашироко извјештавају о његовом добро утаначеном бизнису и разгранатој мрежи проституције којом је Максимовић руководио. Данас су у појединим дневним издањима изашле и поруке за које се тврди да су Максимовићеве.

Тако је Курир објавио да је Михаило са својим клијентима најчешће размјењивао поруке, а њихов неименовани извор каже да су Максимовић и његови сарадници било изузетно обазриви, те су један телефон имали за муштерије, а други за проститутке.



– Има ли нешто ново? – порука је коју је једна муштерија послала.

– Знаш да има све што пожелиш… – наводно је одговорио Михаило.

– Хаха. Дошли су ми неки Турци. Имаш ли неку плавушу са великим ду**том?

– Сања је у Швици, је л може Сара, сјећаш се ње? 200 Евра.

Ту је још једна преписка у којој се помиње име проститутке и њена цена, а коју је Курир такође објавио:

– Је л ради Сара?

– Да, слободна је од 22 сата, 200 евра, може?

– Брате, је л може попуст 3 сата?

– Може.

И дневни лист Српски телеграф објавио је данас преписке за које тврди да су Максимовићеве, а у некима од њих помињу се политичари, фудбалери и колеге из клуба…

– Батице, овај мој вечерас мора да се релаксира мало од политике. Пошаљи ону исту као прошли пут. Локацију знаш – казао је наводни Максимовићев клијент, на шта је стигао одговор: “Важи брат мој”. 



Још једна преписка која садржи “звучна” имена проститутки које су јавности познате као старлете или учеснице у ријалити програмима посебно је интригантна, а објавио ју је такође Српски телеграф.

– Је ли може Ана и Мими за три сата да се нацртају код мене? И ако имаш обе, пошаљи. Биће неко шире друштво и један ортак. Наш познати фудбалер. Немој да ме обрукају – била је порука коју је примио Максимовић а на коју је одговорио са: “Да ти не буде много? Шалим се брат мој све договорено”, наводно је одговорио Максимовић.

СМС конверзацију Максимовића са још једним политичарем објавио је исти лист.

– Матори за оног мог другара пошаљи сутра Б у хотел. Вријеме исто, соба иста. Можда ће доћи са ортаком из странке. Ја плаћам за обојицу – написао је наводно један политичар, а одговор је гласио: “Све ок брате, договорено, бићеш задовољан”.

Како је објаснио Куриров саговорник, функционисали су тако што би стални клијент на један број слао поруку какву дјевојку жели и у које вријеме, Михајло и Душан су уговарали све детаље о цијени и локацији, а онда с другог броја дјевојку обавјештавали гдје и када треба да оде. Само поједини стални клијенти могли су директно да комуницирају с дјевојкама, док је све остало ишло преко њих двојице.



Каталози, цијене, попусти

Како је “Блиц” већ писао, цијене дјевојка варирале су у зависности од тога колико су познате и јавно експониране, али и од тога какву ће услугу пружити. Тако су скупље биле учеснице у ријалитију, којима је цијена расла након изласка из таквих програма за 50 до 100 евра.

– Њима је ријалити повећао цијену јер су прије јавног експонирања узимале по 100 евра, а сада углавном око 300 на сат. Истина да је Михаило узимао половину новца али када су га звали пријатељи или они од којих је имао неку другу врсту користи ту се није уграђивао. Оне су увијек добијале новац одмах након одрађеног посла и зато су све и хтјеле да раде са њим – испричао је раније наш извор.

Код Максимовића и његовог брата Миленковића су поред уредно вођених евиденција пронађени и каталози у којима су биле фотографије дјевојака. Ту су биле и њихове “специфичности”. Међутим, нигдје није било њихових правих имена, те је тако свака имала надимак.

(Блиц)

Коментари / 13

Оставите коментар
Name

Бања Лука

11.04.2019 17:29

Па зато и иду у те фарме..задруге...све је то бизнос...за кураве...цуј 300...500€...па свака је рупа иста...а све око њих пластика...силикон...фуј....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хисета цаире нова варос борик

11.04.2019 17:52

Овако и код нас, по институцијама ? А?

Name

Штали

11.04.2019 18:37

им раде ??? имам ја жену ,добра у кревету све му финте зна тако да им никад ни € за ове пластичне не дам...

Name

курта и мурта

11.04.2019 17:29

Има посла ко хоће да ради.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

11.04.2019 19:42

Хе, хе...тако наси "приватници" лапрдају...

Name

075

11.04.2019 18:01

Реалитy стате оф Сербиа што рећи осим тога!

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

11.04.2019 18:02

Будала види да су ове поруке измисљене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ РС

11.04.2019 18:13

Будала види, а паметан НЕ!

Name

Талија

11.04.2019 18:30

Тако је и Талија функционисала

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

12.04.2019 08:51

Тога ће увијек да буде! Питање је само како ће полиција и судство да реагује.

Name

Цоле

11.04.2019 19:03

Сто хапсите цовјека ??? Пустите га да ради!!! Ја највисе волим платити па дерати, попијем ракије и ред була комплет сат искористим

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоја

11.04.2019 21:00

ко це да буба нека буба ...нико их није присилио добровољно се кариндјају и ста сада ... па сто не хапсе оне "домацице" сто цело село подмирују јос муза варају направе проблем у породици па буде убистава па дај у сигурну куцу а рогоњу у затвор па све на терет дрзаве, а ове хапсе сто који динар зараде и ај здраво сви задовољни , јој јој

ОДГОВОРИТЕ
Name

Легализација

12.04.2019 06:23

Предлажем легализацију проституцијс у Републици Српској. Легализација би учинила позитиван корак ка ослобађању радних мјеста у ентитетским институцијама јер би тада све проститутке напустиле своја радна мјеста и почеле да се баве својим правим занимањем.

ОДГОВОРИТЕ