Prepiske: “Može popust, brate...“

Drama oko hapšenja najvećeg makroa u regionu Mihaila Maksimovića ne jenjava. U javnost su danas isplivale poruke za koje pojedini mediji tvrde da su prepiske koje Maksimović razmijenjivao sa svojim klijentima ugovarajući mjesto, vrijeme i cijenu seksualnih usluga koje su pružale podvođene djevojke.

  • Vijesti
  • Srbija


Osuđivani makro Mihailo Maksimović uhapšen je sa svojim bratom Dušanom Milenkovićem na beogradskom aerodromu krajem marta i od tada se nalazi u pritvoru, a na saslušanju obojica su se branili ćutanjem, prenosi Blic.

U međuvremenu, mediji naširoko izvještavaju o njegovom dobro utanačenom biznisu i razgranatoj mreži prostitucije kojom je Maksimović rukovodio. Danas su u pojedinim dnevnim izdanjima izašle i poruke za koje se tvrdi da su Maksimovićeve.

Tako je Kurir objavio da je Mihailo sa svojim klijentima najčešće razmjenjivao poruke, a njihov neimenovani izvor kaže da su Maksimović i njegovi saradnici bilo izuzetno obazrivi, te su jedan telefon imali za mušterije, a drugi za prostitutke.– Ima li nešto novo? – poruka je koju je jedna mušterija poslala.

– Znaš da ima sve što poželiš… – navodno je odgovorio Mihailo.

– Haha. Došli su mi neki Turci. Imaš li neku plavušu sa velikim du**tom?

– Sanja je u Švici, je l može Sara, sjećaš se nje? 200 Evra.

Tu je još jedna prepiska u kojoj se pominje ime prostitutke i njena cena, a koju je Kurir takođe objavio:

– Je l radi Sara?

– Da, slobodna je od 22 sata, 200 evra, može?

– Brate, je l može popust 3 sata?

– Može.

I dnevni list Srpski telegraf objavio je danas prepiske za koje tvrdi da su Maksimovićeve, a u nekima od njih pominju se političari, fudbaleri i kolege iz kluba…

– Batice, ovaj moj večeras mora da se relaksira malo od politike. Pošalji onu istu kao prošli put. Lokaciju znaš – kazao je navodni Maksimovićev klijent, na šta je stigao odgovor: “Važi brat moj”. Još jedna prepiska koja sadrži “zvučna” imena prostitutki koje su javnosti poznate kao starlete ili učesnice u rijaliti programima posebno je intrigantna, a objavio ju je takođe Srpski telegraf.

– Je li može Ana i Mimi za tri sata da se nacrtaju kod mene? I ako imaš obe, pošalji. Biće neko šire društvo i jedan ortak. Naš poznati fudbaler. Nemoj da me obrukaju – bila je poruka koju je primio Maksimović a na koju je odgovorio sa: “Da ti ne bude mnogo? Šalim se brat moj sve dogovoreno”, navodno je odgovorio Maksimović.

SMS konverzaciju Maksimovića sa još jednim političarem objavio je isti list.

– Matori za onog mog drugara pošalji sutra B u hotel. Vrijeme isto, soba ista. Možda će doći sa ortakom iz stranke. Ja plaćam za obojicu – napisao je navodno jedan političar, a odgovor je glasio: “Sve ok brate, dogovoreno, bićeš zadovoljan”.

Kako je objasnio Kurirov sagovornik, funkcionisali su tako što bi stalni klijent na jedan broj slao poruku kakvu djevojku želi i u koje vrijeme, Mihajlo i Dušan su ugovarali sve detalje o cijeni i lokaciji, a onda s drugog broja djevojku obavještavali gdje i kada treba da ode. Samo pojedini stalni klijenti mogli su direktno da komuniciraju s djevojkama, dok je sve ostalo išlo preko njih dvojice.Katalozi, cijene, popusti

Kako je “Blic” već pisao, cijene djevojka varirale su u zavisnosti od toga koliko su poznate i javno eksponirane, ali i od toga kakvu će uslugu pružiti. Tako su skuplje bile učesnice u rijalitiju, kojima je cijena rasla nakon izlaska iz takvih programa za 50 do 100 evra.

– Njima je rijaliti povećao cijenu jer su prije javnog eksponiranja uzimale po 100 evra, a sada uglavnom oko 300 na sat. Istina da je Mihailo uzimao polovinu novca ali kada su ga zvali prijatelji ili oni od kojih je imao neku drugu vrstu koristi tu se nije ugrađivao. One su uvijek dobijale novac odmah nakon odrađenog posla i zato su sve i htjele da rade sa njim – ispričao je ranije naš izvor.

Kod Maksimovića i njegovog brata Milenkovića su pored uredno vođenih evidencija pronađeni i katalozi u kojima su bile fotografije djevojaka. Tu su bile i njihove “specifičnosti”. Međutim, nigdje nije bilo njihovih pravih imena, te je tako svaka imala nadimak.

(Blic)

KOMENTARI13
POŠALJITE PORUKU

Banja Luka

11.04.2019 19:29

Pa zato i idu u te farme..zadruge...sve je to biznos...za kurave...cuj 300...500€...pa svaka je rupa ista...a sve oko njih plastika...silikon...fuj....

Ovako i kod nas, po institucijama ? A?

Hiseta caire nova varos borik

11.04.2019 19:52

im rade ??? imam ja ženu ,dobra u krevetu sve mu finte zna tako da im nikad ni € za ove plastične ne dam...

Štali

11.04.2019 20:37

kurta i murta

11.04.2019 19:29

Ima posla ko hoće da radi.

He, he...tako nasi "privatnici" laprdaju...

Re

11.04.2019 21:42

075

11.04.2019 20:01

Reality state of Serbia što reći osim toga!

blbl

11.04.2019 20:02

Budala vidi da su ove poruke izmisljene.

Budala vidi, a pametan NE!

BL RS

11.04.2019 20:13

Talija

11.04.2019 20:30

Tako je i Talija funkcionisala

Toga će uvijek da bude! Pitanje je samo kako će policija i sudstvo da reaguje.

Re

12.04.2019 10:51

Cole

11.04.2019 21:03

Sto hapsite covjeka ??? Pustite ga da radi!!! Ja najvise volim platiti pa derati, popijem rakije i red bula komplet sat iskoristim

Joja

11.04.2019 23:00

ko ce da buba neka buba ...niko ih nije prisilio dobrovoljno se karindjaju i sta sada ... pa sto ne hapse one "domacice" sto celo selo podmiruju jos muza varaju naprave problem u porodici pa bude ubistava pa daj u sigurnu kucu a rogonju u zatvor pa sve na teret drzave, a ove hapse sto koji dinar zarade i aj zdravo svi zadovoljni , joj joj

Legalizacija

12.04.2019 08:23

Predlažem legalizaciju prostitucijs u Republici Srpskoj. Legalizacija bi učinila pozitivan korak ka oslobađanju radnih mjesta u entitetskim institucijama jer bi tada sve prostitutke napustile svoja radna mjesta i počele da se bave svojim pravim zanimanjem.

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.