Олимпијакос звао Јовељића!

Немци добили конкуренцију. . .

Фудбал 15.04.2019 | 22:00
Олимпијакос звао Јовељића!
Док се Штутгарт премишља, а немачки медији пишу и о интересовању Волфзбурга, Мајнца и Хофенхајма, имеДејана Јовељића освануло је и у Грчкој. Угледна Газета тако пише да је Олимпијакос не само заинтересован, већ да је већ контактирао заступнике голгетера Црвене звезде.

Познају се Атињани са људима из агенције Интернешнл Спортс Офис (воде бригу и о каријерама Немање Радоњића, Светозара Марковића, Ђорђа Јовановића, Душана Влаховића…) још из периода када су из Партизана за 2.500.000 евра доводили Уроша Ђурђевића.

Сад су кренули по Јовељића, јер Оли има амбиције да покупи све најталентованије играче из региона. Због тога је уосталом платио 550.000 евра за Лазара Ранђеловића из нишког Радничког.

Проблем је међутим у томе што Грци Јовељића цене на свега 2.000.000 евра што је сума која не би ни заголицала машту Звездине управе, која сматра да је Јовељић тренутно ближи цифри од 5.000.000. Толико новца се уосталом и очекује од Штутгарта, а и то је било пре но што су се у причу укључили остали немачки клубови. А иако можда и нису клубови са Олимпијакосовом традицијом Бундеслига им даје благу предност у преговорима.

Олимпијакос се ипак не одбија тек тако, па Газета пише да ће се преговори наставити.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар