Olimpijakos zvao Joveljića!

Nemci dobili konkurenciju. . .

Fudbal 15.04.2019 | 22:00
Olimpijakos zvao Joveljića!
Dok se Štutgart premišlja, a nemački mediji pišu i o interesovanju Volfzburga, Majnca i Hofenhajma, imeDejana Joveljića osvanulo je i u Grčkoj. Ugledna Gazeta tako piše da je Olimpijakos ne samo zainteresovan, već da je već kontaktirao zastupnike golgetera Crvene zvezde.

Poznaju se Atinjani sa ljudima iz agencije Internešnl Sports Ofis (vode brigu i o karijerama Nemanje Radonjića, Svetozara Markovića, Đorđa Jovanovića, Dušana Vlahovića…) još iz perioda kada su iz Partizana za 2.500.000 evra dovodili Uroša Đurđevića.

Sad su krenuli po Joveljića, jer Oli ima ambicije da pokupi sve najtalentovanije igrače iz regiona. Zbog toga je uostalom platio 550.000 evra za Lazara Ranđelovića iz niškog Radničkog.

Problem je međutim u tome što Grci Joveljića cene na svega 2.000.000 evra što je suma koja ne bi ni zagolicala maštu Zvezdine uprave, koja smatra da je Joveljić trenutno bliži cifri od 5.000.000. Toliko novca se uostalom i očekuje od Štutgarta, a i to je bilo pre no što su se u priču uključili ostali nemački klubovi. A iako možda i nisu klubovi sa Olimpijakosovom tradicijom Bundesliga im daje blagu prednost u pregovorima.

Olimpijakos se ipak ne odbija tek tako, pa Gazeta piše da će se pregovori nastaviti.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar