Видјела паука, па изазвала удес

Полиција у Њујорку објавила је на својој званичној Фацебоок страници фотографију саобраћајне незгоде коју је "изазвао", вјеровали или не, паук.

Свијет 11.04.2019 | 18:14
Видјела паука, па изазвала удес
Наиме, жена која се налазила за воланом угледала је паука у аутомобилу и успаничила се, те изгубила контролу над возилом и слетјела са пута.

С обзиром на то како аутомобил изгледа на фотографији, може се рећи да је возачица имала среће јер је прошла само с лакшом повредом ноге. Ипак, остала је без аутомобила.

Из полиције су упозорили да је све могло да буде много горе и за возачицу, али и за друге учеснике у саобраћају.

"Након истраге дошли смо до сазнања да је узрок удеса несвакидашњи. Вјерујемо да је возачица примјетила паука у аутомобилу док је била за управљачем. Успаничила се и изгубила контролу над возилом. Претрпјела је повреду ноге. Знамо да је неким возачима лакше него другима, али МОЛИМО ВАС, покушајте да научите нове возаче, али и себе, како да превладате страх и зауставите ауто на сигурно мјесто. Животи од тога зависе", навели су усаопштењу полиције уз фотографију аутомобила, пренио је портал "аутоеволутион.цом".

Зато - уколико у ауту видите нешто што вас плаши, зауставите на сигурно мјесто и паничите касније.

Из полиције су додали да је "најлакше ругати се несрећној жени, али нико не зна кроз шта је прошла због свог страха", те су стога позвали све да помогну својим познаницима да превладају своје страхове.

(Агенције)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

брецало

11.04.2019 18:27

Ко да је видјела крокодила а не паука бозе сацувај

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еy

12.04.2019 01:53

БУДАЛЕТИНА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Харис

13.04.2019 06:02

Ова жена ко да је била угледала овога тада то морскога пса. А не овога паука. Тако то мени испаде. Па шта бих онда било да је она то нешто друго видјела? Како бих онда она то прошла?

ОДГОВОРИТЕ