Пејчиновић: Кад завршим каријеру, живећу у Москви!

Српски фудбалер не намерава да се враћа у Србију.

Фудбал 15.04.2019 | 17:15
Пејчиновић: Кад завршим каријеру, живећу у Москви!
Слободан је играч Немања Пејчиновић после завршене епизоде у Кини, а дане док броји понуде проводи у Москви. Рођени Крагујевчанин је добио недавно и руски пасош и не намерава да се враћа у Србију чак ни када заврши каријеру.

Пејчиновић је у разговору за руске медије истакао како ће остати у највећој земљи света када окачи копачке о клин.

„Када завршим каријеру живећу у Русији, у Москви. Допада ми се ваша земља, осећам се као код куће. Имам овде свој стан, довешћу и породицу и живећемо ту као сав остали свет“, рекао је Пејчиновић.

Док не нађе нови клуб Немања тренира са Локомотивом, у којој је играо док се није отиснуо у Чангчун.

„Тренирам са другим тимом Локомотиве. Питао сам тренера Јурија Семина да се прикључим тренинзима, рекао ми је да нема проблема. Имам још важећи уговор са кинеским клубом, али смо испали у другу лигу, у којој могу да играју само двојица странаца, а ја сам био трећи. Било је још неких опција да одем на позајмицу, али су Кинези тражили велики новац па је то пропало. Тако да сам сада до лета слободан, а онда ћу потражити нови клуб“.

Повратак у Локомотиву није опција за Пејчиновића.

„Не, не, Локомотива је мој клуб, провео сам у њој четири прелепе године, осећам се у њој као код куће. И захвалан сам што ми је допуштено да тренирам са екипом, али то је све“, истакао је Немања Пејчиновић.

Српски штопер је у каријери играо и за Рад, Црвену звезду, Херту, Ницу и Чангчун.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар