Pejčinović: Kad završim karijeru, živeću u Moskvi!

Srpski fudbaler ne namerava da se vraća u Srbiju.

Fudbal 15.04.2019 | 17:15
Pejčinović: Kad završim karijeru, živeću u Moskvi!
Slobodan je igrač Nemanja Pejčinović posle završene epizode u Kini, a dane dok broji ponude provodi u Moskvi. Rođeni Kragujevčanin je dobio nedavno i ruski pasoš i ne namerava da se vraća u Srbiju čak ni kada završi karijeru.

Pejčinović je u razgovoru za ruske medije istakao kako će ostati u najvećoj zemlji sveta kada okači kopačke o klin.

„Kada završim karijeru živeću u Rusiji, u Moskvi. Dopada mi se vaša zemlja, osećam se kao kod kuće. Imam ovde svoj stan, dovešću i porodicu i živećemo tu kao sav ostali svet“, rekao je Pejčinović.

Dok ne nađe novi klub Nemanja trenira sa Lokomotivom, u kojoj je igrao dok se nije otisnuo u Čangčun.

„Treniram sa drugim timom Lokomotive. Pitao sam trenera Jurija Semina da se priključim treninzima, rekao mi je da nema problema. Imam još važeći ugovor sa kineskim klubom, ali smo ispali u drugu ligu, u kojoj mogu da igraju samo dvojica stranaca, a ja sam bio treći. Bilo je još nekih opcija da odem na pozajmicu, ali su Kinezi tražili veliki novac pa je to propalo. Tako da sam sada do leta slobodan, a onda ću potražiti novi klub“.

Povratak u Lokomotivu nije opcija za Pejčinovića.

„Ne, ne, Lokomotiva je moj klub, proveo sam u njoj četiri prelepe godine, osećam se u njoj kao kod kuće. I zahvalan sam što mi je dopušteno da treniram sa ekipom, ali to je sve“, istakao je Nemanja Pejčinović.

Srpski štoper je u karijeri igrao i za Rad, Crvenu zvezdu, Hertu, Nicu i Čangčun.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar