Герете, можеш да бираш гдје ћеш!

То је уступак који ће Велшанин добити на основу свега што је пружио за Реал Мадрид.

Фудбал 14.04.2019 | 23:50
Герете, можеш да бираш гдје ћеш!
Реал Мадрид је рекао менаџеру Герета Бејла да Краљевски клуб не рачуна на Велшанина и да ће овога лета бити на трансфер листи. Као услугу и награду за досадашње игре које је у Реалу пружао од 2013. године Бејл ће добити у виду тога да ће моћи да бира у који клуб жели да пређе, наравно од онога шта буде понуђено, пише АС.

Бејл је један од играча на које Зинедин Зидан неће рачунати ове сезоне. Француз се није случајно вратио у Реал, а то значи да нас чека права револуција, а један од значајнијих Зиданових потеза биће склањање велшког нападача.

Већ смо писали да Реал има играча на продају који му могу донети до 500.000.000 евра, а велики део се очекује од Бејла ког је Краљевски клуб купио пре шест година за 100.000.000. У понедељак су људи из клуба ручали са Џонатаном Барнетом, Бејловим агентом.

Реал је рекао менаџерима план да прода играча, али се у исто време захвалио и њима и Бејлу на досадашњој посвећености коју су показали у досадашњих шест година. Због чињенице да су понуде које стижу за Бејла мање или више исте, клуб ће као израз добре воље допустити Бејлу да сам изабере дестинацију. На састанку се није причало о томе колико ће износити откуп Бејла, али су се до сада помињале цифре да сваки клуб који га жели мора да плати невероватних 175.000.000 евра и плату Бејлу о дскоро 19.000.000 евра нето на годишњем нивоу.

До сада су се Манчестер Јунајтед и Бајерн из Минхена помињали као два клуба која су најзаинтересованија за овог 29-годишњег фудбалера, а помиње се и да би Бејл могао да буде део трампе за Пола Погбу. Бајерн се спрема да потроши велики новац наредног лета тако да би Баварци могли да одреше кесу за Бејла.

Откако је стигао у Мадрид, Бејл је одиграо 227 утакмица, дао је 102 гола и 63 пута је асистирао. Постигао је и голове у два финала Лиге шампиона за Реал, дао је два гола Ливерпулу, освојио је четири Лиге шампиона са Краљевским клубом.

Његов менаџер је рекао да је Бејл задовољан у Реалу, али изгледа да је ово његова последња сезона у дресу мадридског клуба.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар