Данас нестабилно вријеме с кишом

- У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити промјенљиво до претежно облачно, поподне нестабилно са кишом и пљусковима, те дневном температуром од 12 до 17 степени Целзијусових.

Босна и Херцеговина 11.04.2019 | 08:38
Данас нестабилно вријеме с кишом
Ујутро ће преовладавати промјенљиво до претежно облачно и углавном суво, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Прије подне, најприје на југу и југозападу, понегдје ће бити кише или пљускова, а током дана очекује се чешћа киша и на сјеверу.

У другом дијелу дана у свим предјелима биће промјенљиво до претежно облачно и нестабилно са честом кишом или пљусковима. Према вечери на југу суво.

Дуваће слаб до умјерен вјетар промјењивог смјера, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 8.00 часова: Чемерно четири, Хан Пијесак и Бугојно пет, Невесиње и Ливно шест, Соколац, Бихаћ и Сарајево седам, Зеница осам, Требиње девет, Нови Град, Вишеград, Сребреница, Тузла и Мостар 10, Бањалука, Бијељина, Зворник, Приједор и Градишка 11, те Добој 12 степени Целзијусових. 

(Срна)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

не рисе

11.04.2019 07:28

Нека мијесе газде или неко из њихиве фамилије. Ста их брига устеде 300 км и не спавају цитаву ноц. Милина. Израбљивали сте док сте могли е доста висе.

ОДГОВОРИТЕ