Danas nestabilno vrijeme s kišom

- U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti promjenljivo do pretežno oblačno, popodne nestabilno sa kišom i pljuskovima, te dnevnom temperaturom od 12 do 17 stepeni Celzijusovih.

Bosna i Hercegovina 11.04.2019 | 08:38
Danas nestabilno vrijeme s kišom
Ujutro će preovladavati promjenljivo do pretežno oblačno i uglavnom suvo, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Prije podne, najprije na jugu i jugozapadu, ponegdje će biti kiše ili pljuskova, a tokom dana očekuje se češća kiša i na sjeveru.

U drugom dijelu dana u svim predjelima biće promjenljivo do pretežno oblačno i nestabilno sa čestom kišom ili pljuskovima. Prema večeri na jugu suvo.

Duvaće slab do umjeren vjetar promjenjivog smjera, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 8.00 časova: Čemerno četiri, Han Pijesak i Bugojno pet, Nevesinje i Livno šest, Sokolac, Bihać i Sarajevo sedam, Zenica osam, Trebinje devet, Novi Grad, Višegrad, Srebrenica, Tuzla i Mostar 10, Banjaluka, Bijeljina, Zvornik, Prijedor i Gradiška 11, te Doboj 12 stepeni Celzijusovih. 

(Srna)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

ne rise

11.04.2019 07:28

Neka mijese gazde ili neko iz njihive familije. Sta ih briga ustede 300 km i ne spavaju citavu noc. Milina. Izrabljivali ste dok ste mogli e dosta vise.

ODGOVORITE