Лалатовић: Нема пара за које бих у Партизан!

"Апсолутно имам исту жељу да победим Партизан и Звезду, само што у овом тренутку имам више успеха против Партизана", поручио је Ненад Лалатовић у Фацебоок интервјуу на званичном профилу нишког Радничког.

Фудбал 11.04.2019 | 11:45
Лалатовић: Нема пара за које бих у Партизан!
Ненад Лалатовић ове сезоне бележи историјске са Радничким.

Нишлије играју најбољу "домаћу" сезону од оснивања и још су у конкуренцији за титулу шампиона пошто на седам "плеј-оф" кола до краја шампионата Србије, након поделе бодова, за Црвеном звездом заостају тек четири корака.

Већ овог викенда пробаће да ту разлику додатно умање како би "Реал са Нишаве" наставио да сања сан, а Ненад Лалатовић је вероватно најзаслужнији за све овогодишње успехе.

Тим поводом је за Фацебоок страницу Радничког из Ниша одговарао на многобројна питања навијача и дотакао се актуелне сезоне на југу Србије, али је такође говорио и о Црвеној звезди, Партизану, својим играчима и занимљивостима...

Којом оценом, од 1 до 10, бисте оценили наступ својих играча ове сезоне?

"Са 11!", као из топа је одговорио Лалатовић који је потом упитан да ли ће прославити победу Радничког уколико предстојећег викенда победи Црвену звезду.

"Наравно да ћу славити ако победимо. Нема разлога да не славим. Ја сам професионалац.Све је мени Звезда пружила у животу и увек ћу то ценити, али ја сам сад тренер Радничког. Даћемо све од себе да забележимо победу, ако тако буде - радоваћу се!", 

"Оно што је ПСЖ у Француској - то је Звезда овде. Они могу да доведу најбоље српске играч, странце... Победити Звезду је велики успех и надам се да ћемо успети".

Оно што је Ненада Лалатовића такође погодило јесте што се у медијима "не прича довољно о успесима Радничког", подсећа да Партизан има много већи простор иако је трећепласирани, а зарад доброг српском фудбалу мисли да то треба да се промени.

Да ли ће ускоро "неко трећи", поред Звезде и Партизана, ускоро бити шампион Србије?

"Надам се да хоће. Мислим да је то Србији потребно, ако Раднички то заслужује - и остави екипу на окупу и појача се са још два-три играча - може да освоји титулу", навео је Ненад Лалатовић који је највише питања добио управо о "вечитима".

Пошто је играо за Црвену звезду, и био тренер тог клуба, да ли би прихватио евентуални позив Партизана да постане њихоф шеф стручног штаба?

"Не...", прво је кратко рекао Лалатовић и онда сам наставио.

"Нема тих пара, пљунуо бих по себи и породици, и по некоме ко ми је све у животу пружио".

Један од навијача питао је и Лалатовић "због чега има комплекс од Партизана" на шта је тренер Радничког поручио да "нема од њих, као ни од једног другог клуба".

ПАРТИЗАН ЈЕ ГРЕШИО!

"Мирослав Богосавац је играч који апсолутно заслужује да игра у Партизану. Направили су доста грешака и сад су и у кризи јер су можда олако пуштали своју децу и праве Партизановце. Имали су места да играју у Партизану, он је један од најбољих левих спољних које сам тренирао. Има репрезентативни квалитет", оценио је Лалатовић свог бившег играча.

"И шта то уопште значи? Погледајте статистику, више сам ја њих побеђивао него они мене. Поштујем Партизан, али сам од малена научен, да не кажем "дресиран" да желим да победим Партизан, то је тај ривалитет између мене и њих... Нема никаквих комплекса. После утакмице апсолутно све заборављам, док за време меча настојим ка победи", рекао је Лалатовић и додао.

"Апсолутно имам исту жељу да победим Партизан и Звезду, само што у овом тренутку имам више успеха против Партизана".

Ако не би у Партизан - да ли би на клупу репрезентације Србије?

"Сигурно да бих прихватио, то је велика част и круна каријере. Има времена за све. Ја сам млад што се тиче тренерског посла и могу да радим још 20 година, волео бих наравно да будем селектор Србије, али ако заслужим наравно", оценио је Ненад Лалатовић који је претходно седео на клупи младе репрезентације Србије на Европском првенству 2017. године.

Да ли ће Раднички бити последњи клуб који ће водити у Србији?

"Ех... То никад не може да се зна".

Истакао је Лалатовић да је спортски директор Марко Јовановић један од најзаслужнијих за резултате и успехе Радничког, у истој мери попут самог Лалатовића или Тончева, али да се о томе неоправдано мало прича у јавности, иако је погодио с довођењем играча.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар