Ипак није било покушаја отмице

- Полицијски службеници Полицијске управе Бањалука, након проведених провјера и оперативних радњи, утврдили су да лице В. С. није покушало отети дјевојчицу у бањалучком насељу Старчевица како је запримљена почетна пријава.

Република Српска 10.04.2019 | 14:17
Ипак није било покушаја отмице
Наиме, осумњичено лице није извршило кривично дјело "Противправно лишење слободе" у покушају, а како је догађај квалификовао дежурни окружни јавни  тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, према почетним сазнањима из анонимно запримљене пријаве

"Полицијски службеници су утврдили да В.С. није покушао насилно да увуче малољетницу у возило, нити је возило било у близини маркета у улици Слободана Кустурића Бањалука, већ ју је узео за руку у намјери да оствари комуникацију са њом, а што је код ње изазвало осјећај страха, након чега ју је пустио и није наставио да се креће за њом", саопштили су из Полицијске управе Бањалука.

Након завршених неопходних процесних радњи, а у сарадњи и под надзором поступајућег тужиоца, В.С. ће бити спроведен у Универзитетско клинички центар Републике Српске, Клиника за психијатрију.

Полицијски службеници ће након комплетирања предмета доставити извјештај о предузетим мјерама и радњама Окружном јавном тужилшатву Бањалука.

(Независне)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Боже боже

10.04.2019 13:11

Чуј да оствари комуникацију...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јбт

10.04.2019 13:38

Бозе сацувај, ко све ради у тузиластву! Такви сто на тај нацин остварују комуникацију је пуна БЛ. Народ је излудио, 1/5 становниства треба на лецење

ОДГОВОРИТЕ
Name

Херцеговац

10.04.2019 14:43

Вјероватно је нечији син или специјалац. Они све могу, а не смије их се ни фотографисати!

ОДГОВОРИТЕ
Name

брука

10.04.2019 19:58

Халло бре које овде луд...шта имаш ти непознато дијете да хваташ за руку...и тражиш комуникацију! Шта би било да дијете није побегло? Господине тужилац???????

ОДГОВОРИТЕ