Ipak nije bilo pokušaja otmice

- Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, nakon provedenih provjera i operativnih radnji, utvrdili su da lice V. S. nije pokušalo oteti djevojčicu u banjalučkom naselju Starčevica kako je zaprimljena početna prijava.

Republika Srpska 10.04.2019 | 14:17
Ipak nije bilo pokušaja otmice
Naime, osumnjičeno lice nije izvršilo krivično djelo "Protivpravno lišenje slobode" u pokušaju, a kako je događaj kvalifikovao dežurni okružni javni  tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, prema početnim saznanjima iz anonimno zaprimljene prijave

"Policijski službenici su utvrdili da V.S. nije pokušao nasilno da uvuče maloljetnicu u vozilo, niti je vozilo bilo u blizini marketa u ulici Slobodana Кusturića Banjaluka, već ju je uzeo za ruku u namjeri da ostvari komunikaciju sa njom, a što je kod nje izazvalo osjećaj straha, nakon čega ju je pustio i nije nastavio da se kreće za njom", saopštili su iz Policijske uprave Banjaluka.

Nakon završenih neophodnih procesnih radnji, a u saradnji i pod nadzorom postupajućeg tužioca, V.S. će biti sproveden u Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske, Кlinika za psihijatriju.

Policijski službenici će nakon kompletiranja predmeta dostaviti izvještaj o preduzetim mjerama i radnjama Okružnom javnom tužilšatvu Banjaluka.

(Nezavisne)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Bože bože

10.04.2019 13:11

Čuj da ostvari komunikaciju...

ODGOVORITE
Name

Jbt

10.04.2019 13:38

Boze sacuvaj, ko sve radi u tuzilastvu! Takvi sto na taj nacin ostvaruju komunikaciju je puna BL. Narod je izludio, 1/5 stanovnistva treba na lecenje

ODGOVORITE
Name

Херцеговац

10.04.2019 14:43

Вјероватно је нечији син или специјалац. Они све могу, а не смије их се ни фотографисати!

ODGOVORITE
Name

bruka

10.04.2019 19:58

Hallo bre koje ovde lud...šta imaš ti nepoznato dijete da hvataš za ruku...i tražiš komunikaciju! Šta bi bilo da dijete nije pobeglo? Gospodine tužilac???????

ODGOVORITE