Ухапшени предати тужилаштву

Пет лица ухапшених у акцији кодног назива "Сити" предата су у надлежност Тужилаштва Кантона Сарајево, рекла је Срни портпарол Тужилаштва Азра Бавчић.

Босна и Херцеговина 10.04.2019 | 12:58
Ухапшени предати тужилаштву
"Они се сумњиче за кривична дјела навођење на проституцију, недозовљену производња и стављање у промет опојних дрога и недозвољено држање оружја, док се полицијски службеник МУП-а Кантона Сарајево сумњичи за кривично дјело злоупотреба положаја", рекла је Бавчићева.

Према њеним ријечима, првоосумњичени Јусуфи Рамел терети се да је од половине 2017. године организовао групу која је подстицала већи број дјевојака на пружање сексуалних услуга, а сумњичи се и за трговину наркотицима.

Бавчићева је додала да је полицијски службеник осумњичен да је злоупотријебио положај тако што је дојављивао информације о активностима сарајевске полиције које су члановима групе користиле при чињењу кривичних дјела.

Ова лица су ухапшена јуче приликом претреса 11 локација на подручју Кантона Сарајево, када је одузето око килограм дроге, већа количина новца, мобилни телефони, те други предмети који се могу довести у везу са наведеним кривичним дјелима.

(Срна)

Коментари / 0

Оставите коментар