Ирачанин који неће у Манчестер, Јувентус, Бенфику!

Моханад Али не жели да се пресели у Европу!

Фудбал 13.04.2019 | 21:00
Ирачанин који неће у Манчестер, Јувентус, Бенфику!
Ирачки клуб Ал Шорта има фудбалера којег траже Манчестер јунајтед, Јувентус, Бенфика, Галатасарај, али он – неће да иде! Млади ас Моханад Али, који је био откровење на Купу Азије, где је скренуо пажњу на себе, одбија све понуде, јер жели да остане код куће.

Не сели се Алију у Европу, иако га чак и челници клуба „терају“ да иде на Стари континент, да би се максимално развио као играч.

Моханад Али има 18 година, а већ је уписао 17 наступа за А репрезентацију Ирака и постигао девет голова.  За свој клуб Ал Шорта дебитовао је када је имао само 14 година!

Потпредседник Ал Шорте, Вахад Ал-Теи, открио је на каквим су мукама са младим играчем. Ипак би и клуб да заради нешто од трансфера...

„Добили смо понуду од Манчестер јунајтеда за Моханада Алија, као и од Јувентуса, Бенфике и Галатасараја, поред свих осталих. Али он не жели да иде у Европу из личних и породичних разлога. Драже би му било да пређе у Ал Аин. Ми га и даље убеђујемо да се пресели у Европу“, испричао је Ал Теи локалним медијима.

Јувентусова прва понуда је била два милиона евра, коју је и Ал Шорта одбио. Осетио је да има златну коку у рукама. Али сада џаба и да је прихвати када Моханад Али неће у Европу. Остаје му се на Блиском истоку.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар