Iračanin koji neće u Mančester, Juventus, Benfiku!

Mohanad Ali ne želi da se preseli u Evropu!

Fudbal 13.04.2019 | 21:00
Iračanin koji neće u Mančester, Juventus, Benfiku!
Irački klub Al Šorta ima fudbalera kojeg traže Mančester junajted, Juventus, Benfika, Galatasaraj, ali on – neće da ide! Mladi as Mohanad Ali, koji je bio otkrovenje na Kupu Azije, gde je skrenuo pažnju na sebe, odbija sve ponude, jer želi da ostane kod kuće.

Ne seli se Aliju u Evropu, iako ga čak i čelnici kluba „teraju“ da ide na Stari kontinent, da bi se maksimalno razvio kao igrač.

Mohanad Ali ima 18 godina, a već je upisao 17 nastupa za A reprezentaciju Iraka i postigao devet golova.  Za svoj klub Al Šorta debitovao je kada je imao samo 14 godina!

Potpredsednik Al Šorte, Vahad Al-Tei, otkrio je na kakvim su mukama sa mladim igračem. Ipak bi i klub da zaradi nešto od transfera...

„Dobili smo ponudu od Mančester junajteda za Mohanada Alija, kao i od Juventusa, Benfike i Galatasaraja, pored svih ostalih. Ali on ne želi da ide u Evropu iz ličnih i porodičnih razloga. Draže bi mu bilo da pređe u Al Ain. Mi ga i dalje ubeđujemo da se preseli u Evropu“, ispričao je Al Tei lokalnim medijima.

Juventusova prva ponuda je bila dva miliona evra, koju je i Al Šorta odbio. Osetio je da ima zlatnu koku u rukama. Ali sada džaba i da je prihvati kada Mohanad Ali neće u Evropu. Ostaje mu se na Bliskom istoku.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar