Младић избоден ножем у Бањалуци

Бањалучанин М. Т. (31) ухапшен је синоћ у Бањалуци, због сумње да је ножем ранио суграђанина Т. Д. (24).

Република Српска 10.04.2019 | 11:06
Младић избоден ножем у Бањалуци
"Повријеђеном лицу је пружена љекарска помоћ и он је задржан на лијечењу у Универзитетском  клиничком центру  Републике Српске", наведено је у саопштењу Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

Увиђај на лицу мјеста обавио је дежурни окружни јавни тужилац, Окружног јавног тужилаштва Бањалука Раденко Јанковић, заједно са полицијским службеницима Полицијске управе Бањалука.

"Тужилац је наложио да се предузму све потребне истражне радње и мјере на расвјетљавању свих околност предметног догађаја, са лица мјеста су изузети трагови који ће се користити за потребе вјештачења и кривичног поступка", стоји у саопштењу.

Истрага у вези са предметним догађајем је у току.

(Независне)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Скептик

10.04.2019 09:43

Чудно је како полиција и тужилаштво некада брже боље објаве више детаља, гдје се инцидент догодио, пуно име и презиме свих актера ...А некада, као сад, дају само штуре информације.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Суца

10.04.2019 14:37

Види,види реаговало тузиластво.Зацудјујуве.Знају они изгледа некад и неста урадити.

Name

Правда

10.04.2019 16:51

Биће тога на претек. Нико се не кажњава, и они који су кажњени добију мизерну казну, тако да је данас некога убити из било којег разлога, једнако некадашњем позиву на другарску кафу. Колико је живот омладине важан, показало се на случају Давид.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дубравка

11.04.2019 21:04

Опет братоубилацки менталитет...

ОДГОВОРИТЕ