Mladić izboden nožem u Banjaluci

Banjalučanin M. T. (31) uhapšen je sinoć u Banjaluci, zbog sumnje da je nožem ranio sugrađanina T. D. (24).

Republika Srpska 10.04.2019 | 11:06
Mladić izboden nožem u Banjaluci
"Povrijeđenom licu je pružena ljekarska pomoć i on je zadržan na liječenju u Univerzitetskom  kliničkom centru  Republike Srpske", navedeno je u saopštenju Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Uviđaj na licu mjesta obavio je dežurni okružni javni tužilac, Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Radenko Janković, zajedno sa policijskim službenicima Policijske uprave Banjaluka.

"Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere na rasvjetljavanju svih okolnost predmetnog događaja, sa lica mjesta su izuzeti tragovi koji će se koristiti za potrebe vještačenja i krivičnog postupka", stoji u saopštenju.

Istraga u vezi sa predmetnim događajem je u toku.

(Nezavisne)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Skeptik

10.04.2019 11:43

Čudno je kako policija i tužilaštvo nekada brže bolje objave više detalja, gdje se incident dogodio, puno ime i prezime svih aktera ...A nekada, kao sad, daju samo šture informacije.

ODGOVORITE
Name

Suca

10.04.2019 16:37

Vidi,vidi reagovalo tuzilastvo.Zacudjujuve.Znaju oni izgleda nekad i nesta uraditi.

Name

Правда

10.04.2019 18:51

Биће тога на претек. Нико се не кажњава, и они који су кажњени добију мизерну казну, тако да је данас некога убити из било којег разлога, једнако некадашњем позиву на другарску кафу. Колико је живот омладине важан, показало се на случају Давид.

ODGOVORITE
Name

Dubravka

11.04.2019 23:04

Opet bratoubilacki mentalitet...

ODGOVORITE