Саво води Партизан на излет - у Бијељину!

Црно-бели ће два дана провести у етно селу Станишићи!

Фудбал 10.04.2019 | 11:30
Саво води Партизан на излет - у Бијељину!
Фудбалери Партизана одлазе на мини излет! Није то награда за добре резултате у претходном периоду, јер су резултати катастрофални, већ је Саво Милошевић решио да мини припремама у етно селу Станишић подигне мало борбени дух екипе пред финиш сезоне.

Локација је добро позната шефу струке црно-белих, јер је ту као код куће, последњих година у том месту организује и међународне турнире за млађе категорије.

Фудбалери Партизана ће пут Републике Српске кренути данас око подне, а остаће два дана и вратиће се дан пред утакмицу са Чукаричким у првом колу плеј-офа, сазнаје Журнал.

„Саво хоће да скине притисак са фудбалера. Тренираће, дружиће се. Надам се да ће боравак у Станишићима да донесе бољитак“, објаснио је директор Милош Вазура.

Милошевић упорно тврди да екипа има квалитет много већи него што то показују резултати, али да је проблем у психологији. Управо би мини излет требало да донесе помак на том плану, да се екипа опусти, играчи додатно зближе и збију редове пред борбу за европску сцену.

Какав ће бити ефекат овог путовања, видеће се у суботу, када у Хумску поново долази Чукарички (19.00). Пре само неколико дана било је 3:2 за црно-беле, уз велики преокрет у финишу утакмице.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Старспорт

Коментари / 0

Оставите коментар