Savo vodi Partizan na izlet - u Bijeljinu!

Crno-beli će dva dana provesti u etno selu Stanišići!

Fudbal 10.04.2019 | 11:30
Savo vodi Partizan na izlet - u Bijeljinu!
Fudbaleri Partizana odlaze na mini izlet! Nije to nagrada za dobre rezultate u prethodnom periodu, jer su rezultati katastrofalni, već je Savo Milošević rešio da mini pripremama u etno selu Stanišić podigne malo borbeni duh ekipe pred finiš sezone.

Lokacija je dobro poznata šefu struke crno-belih, jer je tu kao kod kuće, poslednjih godina u tom mestu organizuje i međunarodne turnire za mlađe kategorije.

Fudbaleri Partizana će put Republike Srpske krenuti danas oko podne, a ostaće dva dana i vratiće se dan pred utakmicu sa Čukaričkim u prvom kolu plej-ofa, saznaje Žurnal.

„Savo hoće da skine pritisak sa fudbalera. Treniraće, družiće se. Nadam se da će boravak u Stanišićima da donese boljitak“, objasnio je direktor Miloš Vazura.

Milošević uporno tvrdi da ekipa ima kvalitet mnogo veći nego što to pokazuju rezultati, ali da je problem u psihologiji. Upravo bi mini izlet trebalo da donese pomak na tom planu, da se ekipa opusti, igrači dodatno zbliže i zbiju redove pred borbu za evropsku scenu.

Kakav će biti efekat ovog putovanja, videće se u subotu, kada u Humsku ponovo dolazi Čukarički (19.00). Pre samo nekoliko dana bilo je 3:2 za crno-bele, uz veliki preokret u finišu utakmice.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Starsport

Komentari / 0

Ostavite komentar