Аљкава звијезда Барселоне!

Мораће да плати за "свињац"! Немачке власти пресудиле су против фудбалера Барсе због његовог поступања док је играо у Борусији Дортмунд.

Фудбал 17.04.2019 | 10:00
Аљкава звијезда Барселоне!
Пратећи вести које из Шпаније долазе о Оусману Дембелеу (21), нападачу Барселоне, тешко можемо стећи утисак да је превише педантан и дисциплиновани.

Средином новембра писали смо о томе да је пропустио тренинг јер је са друговима наводно играо видео игрице толико дуго да је изгубио појам о времену и заборавио обавезу да дође на тренинг. Представници клуба тражили су га неуспешно чак пет сати, а у истом проблему били су и у децембру, када је два сата касније дошао на тренинг и због тога био кажњен да ради одвојено од екипе.

Велики таленат и очигледно још незрели професионалац наводно је ишао на тестове зависности од видео игрица, јер је клуб био решен да му помогне и обавезним терапијама, под условом да су оне неопходне.

С обзиром на све наведено, вероватно многе неће изненадити вест која је у уторак стигла из Немачке:

Према писању "Фирстпоста", суд у Немачкој казнио је Дембелеа 10.000 евра зато што је оставио у катастрофалном стању кућу у којој је живео док је играо за Борусију Дортмунд (2016/17).

"Кућа је била као пепељара. Смеће је било у свакој соби!".

Власник куће је званичном тужбом тражио одштету од 20.000 евра, али је одређено да добије половину тог новца. И да његов захтев није "преполовљен", тај износ би тешко био проблем за Дембела, који је прешао у Барселону у трансферу вредном 105 милиона евра.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар