Aljkava zvijezda Barselone!

Moraće da plati za "svinjac"! Nemačke vlasti presudile su protiv fudbalera Barse zbog njegovog postupanja dok je igrao u Borusiji Dortmund.

Fudbal 17.04.2019 | 10:00
Aljkava zvijezda Barselone!
Prateći vesti koje iz Španije dolaze o Ousmanu Dembeleu (21), napadaču Barselone, teško možemo steći utisak da je previše pedantan i disciplinovani.

Sredinom novembra pisali smo o tome da je propustio trening jer je sa drugovima navodno igrao video igrice toliko dugo da je izgubio pojam o vremenu i zaboravio obavezu da dođe na trening. Predstavnici kluba tražili su ga neuspešno čak pet sati, a u istom problemu bili su i u decembru, kada je dva sata kasnije došao na trening i zbog toga bio kažnjen da radi odvojeno od ekipe.

Veliki talenat i očigledno još nezreli profesionalac navodno je išao na testove zavisnosti od video igrica, jer je klub bio rešen da mu pomogne i obaveznim terapijama, pod uslovom da su one neophodne.

S obzirom na sve navedeno, verovatno mnoge neće iznenaditi vest koja je u utorak stigla iz Nemačke:

Prema pisanju "Firstposta", sud u Nemačkoj kaznio je Dembelea 10.000 evra zato što je ostavio u katastrofalnom stanju kuću u kojoj je živeo dok je igrao za Borusiju Dortmund (2016/17).

"Kuća je bila kao pepeljara. Smeće je bilo u svakoj sobi!".

Vlasnik kuće je zvaničnom tužbom tražio odštetu od 20.000 evra, ali je određeno da dobije polovinu tog novca. I da njegov zahtev nije "prepolovljen", taj iznos bi teško bio problem za Dembela, koji je prešao u Barselonu u transferu vrednom 105 miliona evra.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar