Савић: Домаћинско пословање у општини

Одборници Скупштине општине Лопаре усвојили су данас годишње извјештаје о раду установа и предузећа чији је општина оснивач, Дјечијег вртића, Центра за социјални рад, Центра за културу и информисање, Дома здравља, Комуналног предузећа и Туристичке организације.

Република Српска 09.04.2019 | 18:41
Савић: Домаћинско пословање у општини
На данашњој сједници је за вршиоца дужности секретара Скупштине општине, умјесто недавно преминулог Жељка Тешића, изабран Давор Вићић, који је најавио предан рад за добробит становника ове мајевичке општине.

Директор Дома здравља Лопаре Желимир Нешковић истакао је да је ова здравствена установа претходну годину пословала у суфициту и похвалио сарадњу са институцијама Републике Српске.

"Дом здравља Лопаре једна је од ријетких здравствених установа у Републици Српској која послује позитивно, а у овој години завршићемо и изградњу објекта у којем ће бити смјештени центри за рехабилитацију и за ментално здравље", најавио је Нешковић.



"Све установе и предузећа чији је оснивач општина Лопаре добро су обавиле своје задатке у претходној години и то је знак да се домаћински односе према грађанима локалне заједнице", рекао је начелник Лопара Радо Савић након сједнице.

Он је најавио да ће одређени проблеми који су идентификовани у овим нижим потрошачким јединицама бити рјешавани у наредном периоду.

Предсједник Скупштине општине Миленко Ристић рекао је новинарима да добар рад локалног парламента омогућава економско јачање, развој и промоцију Лопара.

(БН)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Перо

09.04.2019 17:00

За поздравити је, да су све установе цији је оснивац СО Лопаре, успјесно обавиле све своје задатке у претходној години.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Костиц

09.04.2019 17:22

директори лопарских УСТАНОВА и ПРЕДУЗЕЋА су цестити људи

Name

Рс

09.04.2019 17:51

Свака част Дому здравља, позитивно послује а знамо како други послују. Свијетао примјер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зељко

09.04.2019 18:06

Свака цаст дому здравља Зелемир је цовек од сарадње с а свима само напред

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оља

09.04.2019 19:20

Додјавола! Ако дајете подрску, уцините то смислено, интелигентно, а не овако патетицно као да поруке писе дијете 2. разреда основне сколе. Гдје је бар неки аргумент који иде у прилог похвали, несто сто це на цитаоца оставити утисак?

ОДГОВОРИТЕ