Savić: Domaćinsko poslovanje u opštini

Odbornici Skupštine opštine Lopare usvojili su danas godišnje izvještaje o radu ustanova i preduzeća čiji je opština osnivač, Dječijeg vrtića, Centra za socijalni rad, Centra za kulturu i informisanje, Doma zdravlja, Komunalnog preduzeća i Turističke organizacije.

Republika Srpska 09.04.2019 | 18:41
Savić: Domaćinsko poslovanje u opštini
Na današnjoj sjednici je za vršioca dužnosti sekretara Skupštine opštine, umjesto nedavno preminulog Željka Tešića, izabran Davor Vićić, koji je najavio predan rad za dobrobit stanovnika ove majevičke opštine.

Direktor Doma zdravlja Lopare Želimir Nešković istakao je da je ova zdravstvena ustanova prethodnu godinu poslovala u suficitu i pohvalio saradnju sa institucijama Republike Srpske.

"Dom zdravlja Lopare jedna je od rijetkih zdravstvenih ustanova u Republici Srpskoj koja posluje pozitivno, a u ovoj godini završićemo i izgradnju objekta u kojem će biti smješteni centri za rehabilitaciju i za mentalno zdravlje", najavio je Nešković.



"Sve ustanove i preduzeća čiji je osnivač opština Lopare dobro su obavile svoje zadatke u prethodnoj godini i to je znak da se domaćinski odnose prema građanima lokalne zajednice", rekao je načelnik Lopara Rado Savić nakon sjednice.

On je najavio da će određeni problemi koji su identifikovani u ovim nižim potrošačkim jedinicama biti rješavani u narednom periodu.

Predsjednik Skupštine opštine Milenko Ristić rekao je novinarima da dobar rad lokalnog parlamenta omogućava ekonomsko jačanje, razvoj i promociju Lopara.

(BN)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Pero

09.04.2019 17:00

Za pozdraviti je, da su sve ustanove ciji je osnivac SO Lopare, uspjesno obavile sve svoje zadatke u prethodnoj godini.

ODGOVORITE
Name

Kostic

09.04.2019 17:22

direktori loparskih USTANOVA i PREDUZEĆA su cestiti ljudi

Name

Rs

09.04.2019 17:51

Svaka čast Domu zdravlja, pozitivno posluje a znamo kako drugi posluju. Svijetao primjer.

ODGOVORITE
Name

Zeljko

09.04.2019 18:06

Svaka cast domu zdravlja Zelemir je covek od saradnje s a svima samo napred

ODGOVORITE
Name

Olja

09.04.2019 19:20

Dodjavola! Ako dajete podrsku, ucinite to smisleno, inteligentno, a ne ovako pateticno kao da poruke pise dijete 2. razreda osnovne skole. Gdje je bar neki argument koji ide u prilog pohvali, nesto sto ce na citaoca ostaviti utisak?

ODGOVORITE