Алекс Сандро је жеља ПСЖ-а, Јуве инсистира на Марселу!

Могла би то да буде мала вртешка левих бекова.

Фудбал 13.04.2019 | 18:45
Алекс Сандро је жеља ПСЖ-а, Јуве инсистира на Марселу!
Како пише мадридски АС, Алекс Сандро, леви бек Јувентуса, могао би на лето да промени средину и потпише за Пари Сен Жермен. Исти извор истиче да је Бразилац приоритетни циљ Парижана на тој позицији, а Ас пише да је чека операција на добром путу да се реализује. 

Наводно су преговори два клуба отворени, а тржишна вредност Алекса Сандра је око 50.000.000 евра.

Алекс Сандро је обновио уговор са Јувентусом прошлог децембра до 2023. године и деловало је да је торински тим "закуцао" ту позицију. Ако се његов трансфер материјализује, италијански тим би морао да му пронађе замену.

Та ситуација директно утиче на Реал Мадрид јер би у том случају Јувентус желео да доведе Марсела који би сигурно поново волео да игра са Кристијаном Роналдом.

Португалац се све време труди да убеди Марсела да спакује ствари и дође у Торино. Са друге стране, код Марсела се мало променило гледиште откако је Зинедин Зидан поново сео на клупу Краљевског клуба. КодСантијага Соларија Бразилац је имао намеру да напусти Мадрид. Али сада се предомислио.

Марсело је после доласка Зидана ближи идеји да остане, али питаће се ту и Реал. И даље његове игре нису на нивоу ранијих сезона. На крају ове сезоне ће се наћи са људима из клуба и разматрати шта му је чинити.

Невезано за ситуацију Марсела, Јуве ће појачати напад на Бразилца ако ПСЖ дође са правом понудом за Сандра. Марсело свакако није једина опција за Јувентус, јер се помиње и да је Стара дама заинтересована за Грималда, фудбалера Бенфике.

Португалски тим мисли да ће га тешко задржати овога лета, а Јуве је један од заинтересованих тимова.

Извор: моззартспорт

ФОТО: МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар