Aleks Sandro je želja PSŽ-a, Juve insistira na Marselu!

Mogla bi to da bude mala vrteška levih bekova.

Fudbal 13.04.2019 | 18:45
Aleks Sandro je želja PSŽ-a, Juve insistira na Marselu!
Kako piše madridski AS, Aleks Sandro, levi bek Juventusa, mogao bi na leto da promeni sredinu i potpiše za Pari Sen Žermen. Isti izvor ističe da je Brazilac prioritetni cilj Parižana na toj poziciji, a As piše da je čeka operacija na dobrom putu da se realizuje. 

Navodno su pregovori dva kluba otvoreni, a tržišna vrednost Aleksa Sandra je oko 50.000.000 evra.

Aleks Sandro je obnovio ugovor sa Juventusom prošlog decembra do 2023. godine i delovalo je da je torinski tim "zakucao" tu poziciju. Ako se njegov transfer materijalizuje, italijanski tim bi morao da mu pronađe zamenu.

Ta situacija direktno utiče na Real Madrid jer bi u tom slučaju Juventus želeo da dovede Marsela koji bi sigurno ponovo voleo da igra sa Kristijanom Ronaldom.

Portugalac se sve vreme trudi da ubedi Marsela da spakuje stvari i dođe u Torino. Sa druge strane, kod Marsela se malo promenilo gledište otkako je Zinedin Zidan ponovo seo na klupu Kraljevskog kluba. KodSantijaga Solarija Brazilac je imao nameru da napusti Madrid. Ali sada se predomislio.

Marselo je posle dolaska Zidana bliži ideji da ostane, ali pitaće se tu i Real. I dalje njegove igre nisu na nivou ranijih sezona. Na kraju ove sezone će se naći sa ljudima iz kluba i razmatrati šta mu je činiti.

Nevezano za situaciju Marsela, Juve će pojačati napad na Brazilca ako PSŽ dođe sa pravom ponudom za Sandra. Marselo svakako nije jedina opcija za Juventus, jer se pominje i da je Stara dama zainteresovana za Grimalda, fudbalera Benfike.

Portugalski tim misli da će ga teško zadržati ovoga leta, a Juve je jedan od zainteresovanih timova.

Izvor: mozzartsport

FOTO: MN Press

Komentari / 0

Ostavite komentar