Регланд је имао интервенцију на кољену!

Можда ће бити спреман за Подгорицу.  "Не можемо да гарантујемо", каже председник Небојша Човић.

Кошарка 09.04.2019 | 19:45
Регланд је имао интервенцију на кољену!
Црвена звезда је обезбедила пласман у финале АБА лиге после победе над Партизаном са 2:1 у полуфиналној серији, а цео други и трећи меч црвено-бели су играли без Џоа Регланда.

То је била тема разговора новинара са председником клуба Небојшом Човићем. Човић је истакао да јеРегланд имао интервенцију на колену због менискуса и да ће клуб пробати да га опорави за Подгорицу и мечеве у гостима против Будућности.

Што значи да ће пропустити сигурно прве две утакмице у којима је Црвена звезда домаћин Подгоричанима.

"Регланд је имао интервенцију на колену, опоравља се и видећемо, могуће је за Подгорицу, али не можемо да гарантујемо јер је то у рукама лекара", рекао је Небојша Човић новинарима на Малом Калемегдану.

Ипак, без обзира на све, Човић каже да није битно ко је одсутан, већ ко је ту.

"Звезда није један играч, ма ко он био. Кога има, добро је да је ту, кога нема, жао нам је, али морамо даље", истакао је Човић.

Финална серија почиње 12. априла утакмицом у дворани Александар Николић од 19 часова. Звезда ће бити домаћин и друге утакмице 14. априла у истом термину.

Било је прво приче да би ове утакмице могле да се играју ван дворане Александар Николић, али је футсал утакмица између репрезентација Србије и Бразила померена у Арену, па ће Звезда моћи да игра против Будућности у својој дворани.

Извор: моззартспорт

Фото: МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар