Regland je imao intervenciju na koljenu!

Možda će biti spreman za Podgoricu.  "Ne možemo da garantujemo", kaže predsednik Nebojša Čović.

Košarka 09.04.2019 | 19:45
Regland je imao intervenciju na koljenu!
Crvena zvezda je obezbedila plasman u finale ABA lige posle pobede nad Partizanom sa 2:1 u polufinalnoj seriji, a ceo drugi i treći meč crveno-beli su igrali bez Džoa Reglanda.

To je bila tema razgovora novinara sa predsednikom kluba Nebojšom Čovićem. Čović je istakao da jeRegland imao intervenciju na kolenu zbog meniskusa i da će klub probati da ga oporavi za Podgoricu i mečeve u gostima protiv Budućnosti.

Što znači da će propustiti sigurno prve dve utakmice u kojima je Crvena zvezda domaćin Podgoričanima.

"Regland je imao intervenciju na kolenu, oporavlja se i videćemo, moguće je za Podgoricu, ali ne možemo da garantujemo jer je to u rukama lekara", rekao je Nebojša Čović novinarima na Malom Kalemegdanu.

Ipak, bez obzira na sve, Čović kaže da nije bitno ko je odsutan, već ko je tu.

"Zvezda nije jedan igrač, ma ko on bio. Koga ima, dobro je da je tu, koga nema, žao nam je, ali moramo dalje", istakao je Čović.

Finalna serija počinje 12. aprila utakmicom u dvorani Aleksandar Nikolić od 19 časova. Zvezda će biti domaćin i druge utakmice 14. aprila u istom terminu.

Bilo je prvo priče da bi ove utakmice mogle da se igraju van dvorane Aleksandar Nikolić, ali je futsal utakmica između reprezentacija Srbije i Brazila pomerena u Arenu, pa će Zvezda moći da igra protiv Budućnosti u svojoj dvorani.

Izvor: mozzartsport

Foto: MN Press

Komentari / 0

Ostavite komentar