Тошић: Боље је што смо трећи!

"Играћемо дерби на Маракани, али утакмице са конкурентима за Европу имаћемо на нашем стадиону и то је најбитније", каже искусни фудбалер црно-белих.

Фудбал 09.04.2019 | 19:15
Тошић: Боље је што смо трећи!
Пролећна полусезона је као кошмар за Партизан. После пораза од Војводине (3:2), а то је пети у 2019. години, црно-бели сами себи загорчавају живот чак и када је борба за Европу у питању.

Уместо да гледају како да се умешају у трку за титулу, као што им то величина клуба налаже, фудбалери Партизана морају да се осврћу за собом, да виде где су Чукарички и Младост, да се не би догодила брука, па да на терену остану без Европе.

И док су сви вагали око тога да ли би Партизану било боље да је регуларни део завршио на четвртом месту, па да Црвену звезду дочека у Хумској, Зоран Тошић, стрелац три гола у последња два кола за црно-беле, има другу рачуницу.

"Наш циљ је и био да завршимо на трећем месту. Играћемо дерби на Маракани, али утакмице са конкурентима за Европу имаћемо на нашем стадиону и то је најбитније. Први је на реду Чукарички и морамо да се пробудимо ако желимо да победимо", поручио је Тошић.

Искусни ас Партизана је убеђен да ће екипа заиграти боље, јер има луфт од недељу дана од последње утакмице. Најзад ће и тренер Саво Милошевић моћи мало више да се посвети тренинзима и да другачије расподели улоге од досадашњих.

"Била је напорна недеља за нама. Нов је стручни штаб, људи нису имали довољно времена да нам пренесу све захтеве. Сада имамо мало више времена, па верујем да ћемо против Чукаричког изгледати боље".

Два гола је Тошић постигао против Чукаричког, па један против Војводине. Штета је за Партизан што није имао овако расположеног Бамбија у претходном делу сезоне.

"Драго ми је због гола. Трудићу се да наставим у овом ритму, да будем још бољи. Жао ми је што у Новом Саду није свиран пенал над Урошевићем код 1:1, јер се на снимку види да је био. Утакмица би у том случају можда отишла у нашем смеру", каже Зоран Тошић.

Извор: моззартспорт

Фото: МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар