Нови аларм у Торину: Повриједио се Кјелини!

Неизвестан за Ајакс.

Фудбал 09.04.2019 | 18:15
Нови аларм у Торину: Повриједио се Кјелини!
Данима уназад италијанска и европска фудбалска јавност бави се предвиђањима о повратку Кристијана Роналда на терен за прву утакмицу четвртфинала Лиге шампиона против Ајакса у Амстердаму, а док је здравствено стање једног од најбољих светских фудбалера и даље под знаком питања у Торину се огласио нови аларм за узбуну - повредио се Ђорђо Кјелини!

Новинари Газете стигли су до сазнаја да је прекаљени штопер морао је раније да заврши тренинг у понедељак због проблема у мишићу листа и сада се у питање доводи и његово учешће доводи у питање. Ако се ова вест заиста испостави као тачном, Макс Алегри наћи ће се у великом проблему пошто ће Кјелинија једино моћи да замени Данијеле Ругани. Млади италијански штопер ове сезоне одиграо је само једну утакмицу у Лиги шампиона и то против Јанг Бојса, а Алегри га је највише користио у Серији А када је одмарао Кјелинија, Бонућија и(ли) Барзаљија. Последњих месеци се писало о Руганијевом незадовољству због улоге какву има у тиму и чињенице да у првом делу сезоне практично није ни играо, али то се брзо променило. Од јануара је пропустио само три утакмице у Серији А, све остале одиграо је пуних 90 минута.

Ругани ће у Амстердаму бити партнер Леонарду Бонућију, што значи да Јувентус практично неће имати ниједног сениорског дефанзивца у резерви, пошто се Мартин Касерес и Андреа Барзаљи још опорављају од својих повреда. 

Вест о Кјелинијевој повреди долазе у зао час, пошто се Јувентусови доктори још боре да за меч у Амстердаму оспособе Кристијана Роналда, Дагласа Косту и Емреа Џана. 

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар