Novi alarm u Torinu: Povrijedio se Kjelini!

Neizvestan za Ajaks.

Fudbal 09.04.2019 | 18:15
Novi alarm u Torinu: Povrijedio se Kjelini!
Danima unazad italijanska i evropska fudbalska javnost bavi se predviđanjima o povratku Kristijana Ronalda na teren za prvu utakmicu četvrtfinala Lige šampiona protiv Ajaksa u Amsterdamu, a dok je zdravstveno stanje jednog od najboljih svetskih fudbalera i dalje pod znakom pitanja u Torinu se oglasio novi alarm za uzbunu - povredio se Đorđo Kjelini!

Novinari Gazete stigli su do saznaja da je prekaljeni štoper morao je ranije da završi trening u ponedeljak zbog problema u mišiću lista i sada se u pitanje dovodi i njegovo učešće dovodi u pitanje. Ako se ova vest zaista ispostavi kao tačnom, Maks Alegri naći će se u velikom problemu pošto će Kjelinija jedino moći da zameni Danijele Rugani. Mladi italijanski štoper ove sezone odigrao je samo jednu utakmicu u Ligi šampiona i to protiv Jang Bojsa, a Alegri ga je najviše koristio u Seriji A kada je odmarao Kjelinija, Bonućija i(li) Barzaljija. Poslednjih meseci se pisalo o Ruganijevom nezadovoljstvu zbog uloge kakvu ima u timu i činjenice da u prvom delu sezone praktično nije ni igrao, ali to se brzo promenilo. Od januara je propustio samo tri utakmice u Seriji A, sve ostale odigrao je punih 90 minuta.

Rugani će u Amsterdamu biti partner Leonardu Bonućiju, što znači da Juventus praktično neće imati nijednog seniorskog defanzivca u rezervi, pošto se Martin Kaseres i Andrea Barzalji još oporavljaju od svojih povreda. 

Vest o Kjelinijevoj povredi dolaze u zao čas, pošto se Juventusovi doktori još bore da za meč u Amsterdamu osposobe Kristijana Ronalda, Daglasa Kostu i Emrea Džana. 

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar