Ко су ухапшени у великој акцији

У данашњој великој полицијској акцији кодног назива "Цитy" ухапшени су Јусуфи Рамел, Ален Кртичић, Емир Шушић, Нејра Јусуфовић те службеник Министарства унутрашњих послова (МУП) Кантона Сарајево Фахрудин Хајдарбашић, сазнаје Клиx. ба.

Босна и Херцеговина 09.04.2019 | 15:33
Ко су ухапшени у великој акцији
Као организатор ове криминалне групе означен је Јусуфи Рамел, а који се заједно са Шушићем, Кртичићем и Јусуфовић терети за кривична дјела навођења на проституцију, недозвољено држање оружја и трговину наркотицима.

Службеник у Оперативном центру Министарства унутрашњих послова (МУП) Кантона Сарајево Фахрудин Хајдарбашић осумњичен је за кривично дјело злоупотреба положаја.

Дежурни оперативни полицајац дојављивао информације којим је располагао МУП КС

Он је дојављивао информације о активностима припадника сарајевске полиције, а које су на крају служиле осталим ухапшеним у извршењу кривичних дијела за која су осумњичени.

Подсјећамо, опсежну полицијску акцију данас су спровели припадници Министарства унутрашњих послова КС по налогу Тужилаштва Кантона Сарајево. Хапшења су услиједила након вишемјесечне истраге, а од јутрос су извршени претреси на 11 локација. Том приликом су одузети новац, дрога, већа количина ватреног оружја и мобилни телефони.

(клиx.ба)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

09.04.2019 13:45

УСВАКОЈ КРИМИНАЛНОЈ АКЦИЈИ МОРА И ИМА БАР ЈЕДАН ПОЛИЦАЈАЦ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

09.04.2019 13:56

Тако се хапсе и полицајци и у РС. Кад би се салили..

ОДГОВОРИТЕ