Пријетње Вучићу и Србима на КиМ

Потпредсједник Српске листе Игор Симић објавио је на свом фејсбук налогу да су посљедњи инциденти узнемирили Србе на КиМ, а на то је извјесни Драган Костић реаговао објавом да представници Срба у Харадинајевој влади и предсједник Србије Александар Вучић заслужују "само по метак у чело".

Србија 09.04.2019 | 13:26
Пријетње Вучићу и Србима на КиМ
Из Српске листе поручују да од надлежних органа очекују да процесуирају све који упућују овакве пријетње. 

"Који представници Срба у Харадинајевој шиптарској влади... То су све велеиздајници као и Вучић! Свима само по метак у чело", запријетио је Костић испод текста у којем је потпредсједник Српске листе рекао да су посљедњи инциденти узнемирили Србе на КиМ.



"И потпредсједник Игор Симић и сви наши чланови увијек ће и на сваком мјесту наставити борбу за српски народ. Од надлежних органа очекујемо да процесуирају оне који упућују овакве пријетње јер насиље се не сме толерисати", кажу у Српској листи, пренео је Ало.

(Тањуг) 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Р

09.04.2019 13:40

Па чекајте.какир цитаво вријеме позива на рат и говори како има више људи под оружјем и да може да заузме Бања луку.јел то пријетње јавно.сто њега нико не притвори,јел Сефер такодје пизиво на рат.Ста је ту сипа радила?

ОДГОВОРИТЕ