Prijetnje Vučiću i Srbima na KiM

Potpredsjednik Srpske liste Igor Simić objavio je na svom fejsbuk nalogu da su posljednji incidenti uznemirili Srbe na KiM, a na to je izvjesni Dragan Kostić reagovao objavom da predstavnici Srba u Haradinajevoj vladi i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić zaslužuju "samo po metak u čelo".

  • Vijesti
  • Srbija


Iz Srpske liste poručuju da od nadležnih organa očekuju da procesuiraju sve koji upućuju ovakve prijetnje. 

"Koji predstavnici Srba u Haradinajevoj šiptarskoj vladi... To su sve veleizdajnici kao i Vučić! Svima samo po metak u čelo", zaprijetio je Kostić ispod teksta u kojem je potpredsjednik Srpske liste rekao da su posljednji incidenti uznemirili Srbe na KiM."I potpredsjednik Igor Simić i svi naši članovi uvijek će i na svakom mjestu nastaviti borbu za srpski narod. Od nadležnih organa očekujemo da procesuiraju one koji upućuju ovakve prijetnje jer nasilje se ne sme tolerisati", kažu u Srpskoj listi, preneo je Alo.

(Tanjug) 

KOMENTARI1
POŠALJITE PORUKU

R

09.04.2019 15:40

Pa čekajte.kakir citavo vrijeme poziva na rat i govori kako ima više ljudi pod oružjem i da može da zauzme Banja luku.jel to prijetnje javno.sto njega niko ne pritvori,jel Sefer takodje pizivo na rat.Sta je tu sipa radila?

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.