Мира на апаратима за дисање

„Према последњим информацијама од јуче преподне, ситуација се благо погоршала, а лекари наводе да би наредна 24 сата могла бити и пресудна“

 

Србија 09.04.2019 | 13:17
Мира на апаратима за дисање
Наставља се драма! Као што је „Ало!“ први ексклузивно објавио, Мира Марковић, супруга Слободана Милошевића, налази се у болници у Сочију, где је, према последњим информацијама, у тешком здравственом стању. Мира се тренутно налази на апаратима и до закључења овог броја, трајала је њена борба за живот.

- Госпођа Марковић је прикључена на апарате за дисање, а налази се у коми. Након последње хируршке интервенције, а имала их је укупно четири у претходном периоду, због њеног здравственог стања, дошло је до пада виталних функција, због чега је морала да буде прикључена на апарате. Лекари сматрају да ће наредна 24 сата бити можда и пресудна - навео је за „Ало!“ јуче преподне извор из Сочија.

Телефон Мире Марковић, на који је до сада увек била доступна и јуче је звонио, али се на позиве редакције „Ало!“ нико није јављао, а Милутин Мркоњић, дугогодишњи пријатељ породице Милошевић, за наш лист је изјавио:

- Заиста немам никаквих информација у овом тренутку, тако да не могу ништа да коментаришем - навео је Мркоњић.

 Хаџи Драган Антић је такође кратко поручио да „ништа не зна“, док се до закључења овог броја није оглашавао ни СПС, партија којој је некада председавао Слободан Милошевић.

Мира Марковић је у Русију стигла 2003. године и од тада живи у Москви, а иако никада није званично потврђено, медији су објавили да је крајем 2007. добила и политички азил. Током претходних година спорадично се појављивала у домаћим медијима.

Марко уз мајку

У Сочију се, како „Ало!“ сазнаје, налази и њен син Марко Милошевић, који је сваког дан обилази и који је у непрекидном контакту с лекарима.

(Ало) 

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

09.04.2019 11:48

ЏАБА ПАРЕ И ЉЕКАРИ, БОЖИЈА ЈЕ ЗАДЊА БОГ СЕ НЕ МОЖЕ КУПИТИ!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Поведи

09.04.2019 18:37

Поведи у пакао Вулина и Митровица власника Пинка...

Name

СКОЈ

09.04.2019 13:16

Српска брука. Зар да статус породице предсједника Милосевица одредјују српски пљацкароси типа Тадица Динкица Костунице Јовановица и других демократа, који су после предсјефника Милосевица опљацкали Србију.Сад је Г. Вуциц успио донекле да градјанину Србије поврати вјеру која се зове дрзава. Замислите само Дјилас и Динкиц колико су опљацкали. Господјо Милосевиц Срби ти зеле сто брзи опоравак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

А

09.04.2019 18:30

Господја се презива Марковић. Задржала дјевојачко презиме.

Name

Ре СКОЈ

09.04.2019 19:45

Нисам сигуран али цини ми се да је Динкиц био или је и сада Вуцицев савјетник.Волио бих да је све то сто писес истина да је Вуциц вратио Србију на прави пут.Али све ми је то сумљиво и да су то само надуване прице како би се задрзао сто дузе на власти.Гдје су она обецања о борбе против криминала и корупције. Гдје су обецања да неце дизати кредите и продавати фирме.Засто није похапсио ткз.Зуте многи зути су му сада сарадници који су обукли само нове дресове.А сто се тице Мире Марковиц да је отисла у Хаг не би јој зивот био угрозен.Примјер је нас Генерал Ратко Младиц да је остао у Србији или Српској до сада би био мртав.

Name

Неђо.10.4.2019

10.04.2019 06:50

Ре---или си глуп или се правиш.

Name

Wалтер.

09.04.2019 13:38

Пуно је нанијела зла другима ,стизе је бозија казна.

ОДГОВОРИТЕ