Mira na aparatima za disanje

„Prema poslednjim informacijama od juče prepodne, situacija se blago pogoršala, a lekari navode da bi naredna 24 sata mogla biti i presudna“

 

Srbija 09.04.2019 | 13:17
Mira na aparatima za disanje
Nastavlja se drama! Kao što je „Alo!“ prvi ekskluzivno objavio, Mira Marković, supruga Slobodana Miloševića, nalazi se u bolnici u Sočiju, gde je, prema poslednjim informacijama, u teškom zdravstvenom stanju. Mira se trenutno nalazi na aparatima i do zaključenja ovog broja, trajala je njena borba za život.

- Gospođa Marković je priključena na aparate za disanje, a nalazi se u komi. Nakon poslednje hirurške intervencije, a imala ih je ukupno četiri u prethodnom periodu, zbog njenog zdravstvenog stanja, došlo je do pada vitalnih funkcija, zbog čega je morala da bude priključena na aparate. Lekari smatraju da će naredna 24 sata biti možda i presudna - naveo je za „Alo!“ juče prepodne izvor iz Sočija.

Telefon Mire Marković, na koji je do sada uvek bila dostupna i juče je zvonio, ali se na pozive redakcije „Alo!“ niko nije javljao, a Milutin Mrkonjić, dugogodišnji prijatelj porodice Milošević, za naš list je izjavio:

- Zaista nemam nikakvih informacija u ovom trenutku, tako da ne mogu ništa da komentarišem - naveo je Mrkonjić.

 Hadži Dragan Antić je takođe kratko poručio da „ništa ne zna“, dok se do zaključenja ovog broja nije oglašavao ni SPS, partija kojoj je nekada predsedavao Slobodan Milošević.

Mira Marković je u Rusiju stigla 2003. godine i od tada živi u Moskvi, a iako nikada nije zvanično potvrđeno, mediji su objavili da je krajem 2007. dobila i politički azil. Tokom prethodnih godina sporadično se pojavljivala u domaćim medijima.

Marko uz majku

U Sočiju se, kako „Alo!“ saznaje, nalazi i njen sin Marko Milošević, koji je svakog dan obilazi i koji je u neprekidnom kontaktu s lekarima.

(Alo) 

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

XL

09.04.2019 11:48

DŽABA PARE I LJEKARI, BOŽIJA JE ZADNJA BOG SE NE MOŽE KUPITI!!!!

ODGOVORITE
Name

Povedi

09.04.2019 18:37

Povedi u pakao Vulina i Mitrovica vlasnika Pinka...

Name

SKOJ

09.04.2019 13:16

Srpska bruka. Zar da status porodice predsjednika Milosevica odredjuju srpski pljackarosi tipa Tadica Dinkica Kostunice Jovanovica i drugih demokrata, koji su posle predsjefnika Milosevica opljackali Srbiju.Sad je G. Vucic uspio donekle da gradjaninu Srbije povrati vjeru koja se zove drzava. Zamislite samo Djilas i Dinkic koliko su opljackali. Gospodjo Milosevic Srbi ti zele sto brzi oporavak.

ODGOVORITE
Name

A

09.04.2019 18:30

Gospodja se preziva Marković. Zadržala djevojačko prezime.

Name

Re SKOJ

09.04.2019 19:45

Nisam siguran ali cini mi se da je Dinkic bio ili je i sada Vucicev savjetnik.Volio bih da je sve to sto pises istina da je Vucic vratio Srbiju na pravi put.Ali sve mi je to sumljivo i da su to samo naduvane price kako bi se zadrzao sto duze na vlasti.Gdje su ona obecanja o borbe protiv kriminala i korupcije. Gdje su obecanja da nece dizati kredite i prodavati firme.Zasto nije pohapsio tkz.Zute mnogi zuti su mu sada saradnici koji su obukli samo nove dresove.A sto se tice Mire Markovic da je otisla u Hag ne bi joj zivot bio ugrozen.Primjer je nas General Ratko Mladic da je ostao u Srbiji ili Srpskoj do sada bi bio mrtav.

Name

Neđo.10.4.2019

10.04.2019 06:50

Re---ili si glup ili se praviš.

Name

Walter.

09.04.2019 13:38

Puno je nanijela zla drugima ,stize je bozija kazna.

ODGOVORITE