Иван Босиљчић у руском историјском спектаклу

Цео пројекат се реализује у великој тајности, али оно што смо успели да откријемо је да Иван игра главну улогу у ТВ серијалу о царској Русији, у доба чувене царице Катарине Велике.

Забава 09.04.2019 | 09:48
Иван Босиљчић у руском историјском спектаклу
ЈЕДАН од наших најбољих глумаца, Иван Босиљчић, већ неколико година гради успешну каријеру у Русији, због чега је константно на релацији Београд-Москва- Санкт Петербург.

После главне мушке улоге у националном серијалу Првог канала Руске националне телевизије “Хотел Русија”, и два биоскопска филма, извесно је да ћемо овог глумца ускоро видети у великом историјском спектаклу, који ће бити важна прекретница у његовој каријери. 

Цео пројекат се реализује у великој тајности, али оно што смо успели да откријемо је да Иван игра главну улогу у ТВ серијалу о царској Русији, у доба чувене царице Катарине Велике. О каквој улози је реч, остаје да видимо, а до тада, прва фотографија са снимања, говори у прилог чињеници да можемо очекивати још једну квалитетну и раскошну историјску сагу. 

Поводом овог значајног пројекта, ексклузивно за Новости, Иван Босиљчић, из Русије, открива: “Ускоро ћу моћи детаљније да говорим о овом серијалу. За сада, могу да кажем да ми је велика част да поново сарађујем са Првим каналом Руске националне телевизије. 

За ово снимање је била потребна озбиљна припрема, можда највећа до сада. На тренутке сам се осећао као да сам се вратио у студентске дане, читао сам и учио по цео дан и ноћ, али сам изузетно захвалан што сам имао довољно времена да, у миру, изучим штиво" - каже Иван и додаје: 

"Управо снимам и размишљам да ми је, можда, највећа жеља да наша публика види ово остварење. Даћу све од себе да јој то обезбедим.”

Новости
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар