Ivan Bosiljčić u ruskom istorijskom spektaklu

Ceo projekat se realizuje u velikoj tajnosti, ali ono što smo uspeli da otkrijemo je da Ivan igra glavnu ulogu u TV serijalu o carskoj Rusiji, u doba čuvene carice Katarine Velike.

Zabava 09.04.2019 | 09:48
Ivan Bosiljčić u ruskom istorijskom spektaklu
JEDAN od naših najboljih glumaca, Ivan Bosiljčić, već nekoliko godina gradi uspešnu karijeru u Rusiji, zbog čega je konstantno na relaciji Beograd-Moskva- Sankt Peterburg.

Posle glavne muške uloge u nacionalnom serijalu Prvog kanala Ruske nacionalne televizije “Hotel Rusija”, i dva bioskopska filma, izvesno je da ćemo ovog glumca uskoro videti u velikom istorijskom spektaklu, koji će biti važna prekretnica u njegovoj karijeri. 

Ceo projekat se realizuje u velikoj tajnosti, ali ono što smo uspeli da otkrijemo je da Ivan igra glavnu ulogu u TV serijalu o carskoj Rusiji, u doba čuvene carice Katarine Velike. O kakvoj ulozi je reč, ostaje da vidimo, a do tada, prva fotografija sa snimanja, govori u prilog činjenici da možemo očekivati još jednu kvalitetnu i raskošnu istorijsku sagu. 

Povodom ovog značajnog projekta, ekskluzivno za Novosti, Ivan Bosiljčić, iz Rusije, otkriva: “Uskoro ću moći detaljnije da govorim o ovom serijalu. Za sada, mogu da kažem da mi je velika čast da ponovo sarađujem sa Prvim kanalom Ruske nacionalne televizije. 

Za ovo snimanje je bila potrebna ozbiljna priprema, možda najveća do sada. Na trenutke sam se osećao kao da sam se vratio u studentske dane, čitao sam i učio po ceo dan i noć, ali sam izuzetno zahvalan što sam imao dovoljno vremena da, u miru, izučim štivo" - kaže Ivan i dodaje: 

"Upravo snimam i razmišljam da mi je, možda, najveća želja da naša publika vidi ovo ostvarenje. Daću sve od sebe da joj to obezbedim.”

Novosti
foto:internet

Komentari / 0

Ostavite komentar