"Меси је највећи проблем за Гвардиолу и Сити!"

Легендарни Алан Ширер је у колумни за ББЦ навео да је Лионел Меси највећи проблем за Пепа Гвардиолу и Манчестер сити.

Фудбал 09.04.2019 | 14:45
"Меси је највећи проблем за Гвардиолу и Сити!"
Он је истакао да су Барселона и Аргентинац главни разлози због чега сумња у сценарио да “Грађани“ могу да освоје четири трофеја у сезони.

“Ако Пепова екипа стигне до финала Лиге шампиона, ту онда очекујем Барселону и не верујем у победу енглеског тима. То би била сјајна утакмица, али је сваки тим за који игра Лионел Меси фаворит, по мом мишљењу. Сити, наравно, прво треба да стигне тамо“, апострофирао је Ширер.

Прва препрека на путу ка финалу за Гвардиолину екипу је Тотенхем, а у случају проласка даље, у полуфиналу ће се састати са победником дуела између Ајакса и Јувентуса.

“Сити има најтежи пут, верујем да ће освојити сва три трофеја код куће, али би Лига шампиона била превише. Да би успели на сва четири фронта, сви, апсолутно сви играчи Ситија морају да буду у најбољој форми. На несрећу по њих, то не изгледа да ће се десити, људи се стално повређују“, навео је Ширер.

Он је у први план истакао проблеме са којима се суочава Серхио Агуеро.

“Ситију ће увек он недостајати, он је играч светске класе. Габријел Жезус јесте добар играч, али није Агуеро, који је најбољи нападач Премијер лиге. Сигуран сам да ће он играти против Тотенхема у уторак, али ако постоји икаква сумња у његово здравствено стање, требало би да га поштеде. У уторак се ништа неће одлучити, а сезона је и даље веома дуга“, закључио је Ширер.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар