''Можда сам мало чудан...!''

''. . . мој ум функционише другачије од других!'' Возач Ферарија, Шарл Леклер, је истакао да се у припремама за трке фокусира на своје слабости, како би што лакше могао да се суочи са њима.

Остали спортови 12.04.2019 | 19:35
''Можда сам мало чудан...!''
Држављанин Монака је у првој трци сезоне остварио пол позицију, а на крају је, упркос проблемима са агрегатом, успео да стигне до места на подијуму.

“Мој ум функционише другачије од мојих колега. Покушавам да се фокусирам на слабости како бих могао што пре да их елиминишем. Сви возачи кажу да осећају притисак ако то чине, али са мном то није случај. Не знам, можда сам мало чудан“, навео је Леклер.

21-годишњак је прошле године дебитовао у “најбржем циркусу“ као возач Заубера, али је већ у другој такмичарској сезони добио прилику да вози Ферари, као замена за легендарног Финца Кимија Раиконена.

Леклер је у екипу стигао као други возач, али стручњаци наводе да би током сезоне могао да постане и више од тога, с обзиром на то да је прва звезда Ферарија, Немац Себастијан Фетел, склон грешкама, због чега је изгубио трку за шампионском титулом прошле године.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар