Ливерпул мора да искористи овај тренутак!

„Нисмо завршили свој развој. Желимо да испишемо нове странице у овој сезони. Изузетно смо расположени, то се може видети на тренинзима“, рекао је Јиген Клоп.

Фудбал 09.04.2019 | 12:45
Ливерпул мора да искористи овај тренутак!
Ливерпул је у добром моменту, победама у последње време задржао је велике шансе за освајање толико жељене шампионске титуле у Премијер лиги, а високе амбиције има и Лиги шампиона, где га од 21 час очекује први меч четвртфинала Лиге шампиона против Порта.

Енглески медији сматрају да су Редси под притиском због великих очекивања, али се са тим не слаже и Јирген Клоп, који верује да управо такве ствари додано утичу на расположење и самопоуздање његовог тима.

"Ово је тако добар тренутак, то можете осетити у овом моменту. Ми смо у два велика такмичења, али морамо да искористимо ову ситуацију. Нисмо завршили свој развој. Желимо да испишемо нове странице у овој сезони. Изузетно смо расположени, то се може видети на тренинзима. Стварно смо на добром путу", рекао је Клоп.

У последњих неколико утакмица Редси су головима у завршницама мечева стизали до драгоцених бодова. Овога пута за то је био најзаслужнији феноменални Мохамед Салах. Египћанин је поново био прави у кључном тренутку, иако га многи критикују ове сезоне.

"Гол у финишу противф Тотенхема нам је заиста помогао, знам да је то био аутогол, али га је изнудио управо Салах. Најбољи начин да опишем ову ситуацију јесте његова шанса против Бајерна. Све је било перфектно, а онда је у последњој секунди излетео Зуле из позадине. Он је било изузетно блиуи у доста ситуација, тако да нико није забринут", додао је Клоп.

Реванш утакмица између Порта и Ливерпула заказана је 17. април на Драгау, такође од 21.00

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар