Liverpul mora da iskoristi ovaj trenutak!

„Nismo završili svoj razvoj. Želimo da ispišemo nove stranice u ovoj sezoni. Izuzetno smo raspoloženi, to se može videti na treninzima“, rekao je Jigen Klop.

Fudbal 09.04.2019 | 12:45
Liverpul mora da iskoristi ovaj trenutak!
Liverpul je u dobrom momentu, pobedama u poslednje vreme zadržao je velike šanse za osvajanje toliko željene šampionske titule u Premijer ligi, a visoke ambicije ima i Ligi šampiona, gde ga od 21 čas očekuje prvi meč četvrtfinala Lige šampiona protiv Porta.

Engleski mediji smatraju da su Redsi pod pritiskom zbog velikih očekivanja, ali se sa tim ne slaže i Jirgen Klop, koji veruje da upravo takve stvari dodano utiču na raspoloženje i samopouzdanje njegovog tima.

"Ovo je tako dobar trenutak, to možete osetiti u ovom momentu. Mi smo u dva velika takmičenja, ali moramo da iskoristimo ovu situaciju. Nismo završili svoj razvoj. Želimo da ispišemo nove stranice u ovoj sezoni. Izuzetno smo raspoloženi, to se može videti na treninzima. Stvarno smo na dobrom putu", rekao je Klop.

U poslednjih nekoliko utakmica Redsi su golovima u završnicama mečeva stizali do dragocenih bodova. Ovoga puta za to je bio najzaslužniji fenomenalni Mohamed Salah. Egipćanin je ponovo bio pravi u ključnom trenutku, iako ga mnogi kritikuju ove sezone.

"Gol u finišu protivf Totenhema nam je zaista pomogao, znam da je to bio autogol, ali ga je iznudio upravo Salah. Najbolji način da opišem ovu situaciju jeste njegova šansa protiv Bajerna. Sve je bilo perfektno, a onda je u poslednjoj sekundi izleteo Zule iz pozadine. On je bilo izuzetno bliui u dosta situacija, tako da niko nije zabrinut", dodao je Klop.

Revanš utakmica između Porta i Liverpula zakazana je 17. april na Dragau, takođe od 21.00

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar