Червар пред Србију...

Београд је испит наше менталне снаге! Селектор Хрватске најављује јуриш на победу у "Пиониру"!

Остали спортови 09.04.2019 | 11:30
Червар пред Србију...
Хрватима је важно, а Србима дупло важније! Рукометна репрезентација Србије мора како зна и уме да у четвртак победи комшије, како би остала у игри за пласман на Европско првенство. А, селектор КаубојаЛино Червар диже својим играчима мотивацију до неба, иако они имају сва четири бода из прва два кола и нимало им не гори под ногама.

Стари лисац Червар жели да његов тим у наредна два дуела са Србијом, у четвртак у „Пиониру“, па онда 14. априла у Задру, освоји та неопходна још четири бода и експресно се пласира на првенство Европе.

„Потребна су нам још четири бода, две победе и наравно да желимо да их што пре освојимо. Неће бити једноставно у Београду, њима је то јако важна утакмица, а то ће бити испит наше менталне снаге. Морамо да будемо спремни на велику борбу. За то се морамо спремити психички и тактички“, рекао јеЧервар.

Хрватска неће моћи за двомеч са Србијом да рачуна на повређене Циндрића, Хорвата, Марића и Павловића, али има играча који се враћају у државни тим.

„Драго ми је што се вратио Мамић, да су ту сада неки други играчи. Увек мора да постоји изазов, амбиције, радост када се игра за репрезентацију. Мора да постоји надахнуће и оно мора да се покаже сада у Београду“, поручио је Лино Червар.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар