Červar pred Srbiju...

Beograd je ispit naše mentalne snage! Selektor Hrvatske najavljuje juriš na pobedu u "Pioniru"!

Ostali sportovi 09.04.2019 | 11:30
Červar pred Srbiju...
Hrvatima je važno, a Srbima duplo važnije! Rukometna reprezentacija Srbije mora kako zna i ume da u četvrtak pobedi komšije, kako bi ostala u igri za plasman na Evropsko prvenstvo. A, selektor KaubojaLino Červar diže svojim igračima motivaciju do neba, iako oni imaju sva četiri boda iz prva dva kola i nimalo im ne gori pod nogama.

Stari lisac Červar želi da njegov tim u naredna dva duela sa Srbijom, u četvrtak u „Pioniru“, pa onda 14. aprila u Zadru, osvoji ta neophodna još četiri boda i ekspresno se plasira na prvenstvo Evrope.

„Potrebna su nam još četiri boda, dve pobede i naravno da želimo da ih što pre osvojimo. Neće biti jednostavno u Beogradu, njima je to jako važna utakmica, a to će biti ispit naše mentalne snage. Moramo da budemo spremni na veliku borbu. Za to se moramo spremiti psihički i taktički“, rekao jeČervar.

Hrvatska neće moći za dvomeč sa Srbijom da računa na povređene Cindrića, Horvata, Marića i Pavlovića, ali ima igrača koji se vraćaju u državni tim.

„Drago mi je što se vratio Mamić, da su tu sada neki drugi igrači. Uvek mora da postoji izazov, ambicije, radost kada se igra za reprezentaciju. Mora da postoji nadahnuće i ono mora da se pokaže sada u Beogradu“, poručio je Lino Červar.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar